BETFORCASH - pariuri sportive

Nici aseara nu a fost sa fie, am iesit cam pe 0. Macar am stopat sirul pierderilor:) Acum diversificam un pic oferta si va prezentam un combo din hocheiul european, la care au lucrat AZAZEEL si OCEAN:

Lada Toliati - Spartak Moscova 1x (1.20) / Mora - Farjestadt x2 (1.35) / St. Petersburg - HKMVD 1x (1.10) - cota finala 1.78 - miza medie

Ne intoarcem ceva mai tarziu

4 comentarii

 1. Anonim // 20 noiembrie 2007 la 02:33  

  Baieti nu am nimic cu voi si nu-mi luati postul ca o critica,dar:Cum puteti spune ca "am iesit cam pe 0"?.In primul rand este imposibil sa afirmati acest lucru din moment ce nu jucati pe unitati,mizele voastre mici,medii sau mari neavand nici cea mai mica relevanta.
  In al doilea rand:ieri ati avut o miza mare(pierduta) si doua mici(1 pierduta ,alta castigata).Miza medie pentru mine nici nu conteaza din moment ce nu specificati un lucru foarte important in hockey:daca pariul este pe moneyline sau nu.Daca facem un calcul simplu(folosind mize fixe:3u-6u-9u)rezulta: -9u(miza mare)+2.64u(miza mica)-3u(miza mica)= -9.36unitati.Sa zicem ca NHL este moneyline ,deci castigator,atunci rezultatul este -5.46u. Avand in vedere ca am jucat 21u ,aceasta pierdere este una destul de insemnata.Repet aceasta demonstratie este pur teoretica datorita mizelor alese de voi care sunt relative.
  Zilele trecute cineva spunea ca per total ati fi mult pe minus.Nici nu-i dau dreptate ,nici nu-l contrazic,desi personal cred ca sunteti pe minus(nu cu mult ,dar totusi este o pierdere).
  Trebuie sa recunoasteti ca nu-mi puteti contrazice ultima afirmatie tocmai datorita faptului ca nu aveti implementat un sistem care permite un bilant clar.
  Ati spus ca nu puteti tine evidenta pe blog al acestui lucru pentru ca ar fi greu.Sunt atatea bloguri si siteuri care fac acest lucru fara probleme,deci nu vad de ce voi nu ati putea.
  O ultima recomandare:nu mai jucati combouri pe cotele pe care le jucati voi.Sa joci cote de 1.10,1.15 indiferent de cota finala a comboului,este sinucidere curata.Ati vazut si voi cate combouri ati pierdut in ultimele sapt pe aceste cote.

  Ma scuzati pentru eventualele greseli facute(deh e o ora tarzie)si bafta in continuare.

 2. Admin // 20 noiembrie 2007 la 03:20  

  multumim pentru comentariu lik. unul pertinent zic eu si care aduce critici constructive. ai dreptate in mare parte, dar trebuie sa dau si eu niste raspunsuri.

  1. am spus ca suntem cam pe 0, asta si datorita faptului ca cele doua meciuri care au iesit au avut cote bunicile. Nu pe 0, cam pe 0, dar intr-adevar, a fost o pierdere si nu un castig.
  2. eu sincer nu am mai vazut blog care sa aiba un sistem cu unitati bine pus la punct. ca mai arunca unii vorbe e altceva, dar nu am vazut sa se tina o evidenta. noi vrem sa facem treaba serioasa. vom lansa siteul si atunci cu siguranta vor fi unitati. acum este destul de greu pentru noi sa implementam acest sistem.
  3. la nhl se vede si dupa cota daca este moneyline sau nu. pana nu demult, casele de pariuri online nu prea aveam 1x2 la nhl(majoritatea). am observat si eu ca au aparut recent.
  4. NU SUNTEM PE MINUS. E imposibil. am avut multe cote castigatoare peste 2, chiar 3, 4, si 5. multe pariuri pierdute sunt combouri pe care am specificat mereu ca nu trebuie pariat mult. noi jucam meciurile pe care le postam pe blog, si daca eram pe minus renuntam si la pariuri si la betforcash. fara suparare, aici chiar trebuie sa spun clar si raspicat - suntem in profit. avem spre 65-70% ponturi castigatoare(incluzand sistemele), asta doar datorita formei catastrofale din ultimele zile. Cota medie este peste 1.80. dar intr-adevar, e nevoie de un sistem care sa arate clar castigurile, sistem care va exista in viitor.

  iti multumim pentru acest comentariu, recunoastem ca avem multe lacune si speram sa intri constant pe blogul nostru pentru ca te pricepi si putem sa progresam impreuna. Noapte buna

  - la fel si eu, scuze pentru eventualele greseli, din acelasi motiv

 3. Admin // 20 noiembrie 2007 la 03:27  

  iar cu cotele de 1.10, ai dreptate. totusi maresc semnificativ cota combourilor. totusi vom incerca sa ascultam acest sfat si vom renunta la cotele sub 1.15.

 4. Admin // 20 noiembrie 2007 la 03:27  

  "totusi totusi" ma scuzati:)

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct