Cupa ULEB


BETFORCASH - pariuri sportive

Din pacate am inceput anul cu stangul, dar singura sansa de a ne intoarce pe plus este sa perseveram, cu mai multa atentie si cu analize mai pertinente. Pentru astazi incepem cu un meci tare din Euroliga la baschet. Diseara vom avea Chelsea - Everton iar spre ora 12 vom ataca partidele din NBA.

ROSTICK spune: Red Star - Dinamo Moscowa 2 (1.65) / Steaua Rosie este una din protagonistele baschetului sarbesc, baschet care a cazut enorm insa in ultimii ani atat la nivel de club cat si la nivelul nationalei. Majoritatea jucatorilor sunt yugoslavi, astfel ca belgradenii trebuie sa faca performanta cu oameni criticati de presa, oameni cu un psihic slab si fara incredere in ei. Sigur, s-au descurcat bine in ULEB, dar una e sa joci cu echipe submediocre si alta e sa joci cu o super-forta ca Dinamo Moscowa. Rusii au jucatori de clasa mondiala, ca grecul Fotsis, lituanianul Javtokas, superstarul american Hansen sau "bastinasii" Samoylenko si Monya, toti acesti jucatori fiind piese grele la echipe nationale de prim rang(mai putin Hansen, evident). Cele doua echipe sunt la egalitate pe primul loc in grupa (5 victorii si 2 infrangeri), moscovitii avand un cosaveraj superior. Rusii au scuze pentru cele doua esecuri: in primul meci si`au tratat adversarii de sus, iar in al doilea au fost lipsiti de aportul lui Travis Hansen, care are o medie senzationala de 22 puncte, 4,5 recuperari si 1,3 assisuri pe meci. Acum vor fi insa in efectiv complet, vor fi concentrati la maxim pentru ca vor primul loc in grupa, iar pe sarbi nu au cum sa ii subestimeze pentru ca formeaza totusi o trupa redutabila. Mizez 8 unitati - eventual profit 5,2 unitati.

De asemenea, le uram bafta ploiestenilor de la Asesoft care printr-o victorie azi ar fi aproape calificati in faza urmatoare a competitiei, o performanta realmente impresionanta.

3 comentarii

  1. Anonim // 8 ianuarie 2008 la 16:34  

    celsi everon 1-0

  2. Anonim // 8 ianuarie 2008 la 16:35  

    celsi - everton 1-0

  3. Anonim // 8 ianuarie 2008 la 16:35  

    gol kalou hai ca v-am innebunit:D

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct