LA MULTI ANI!


BETFORCASH - pariuri sportive

Dupa o pauza indelungata iata`ne revenind pe betforcash! V`am tot promis un site, dar se pare ca suntem mincinosi, deoarece inca nu avem asa ceva. Nu`i nimic, continuam pe blogul pana cand va fi momentul sa ne mutam.Venim totusi cu lucruri noi. Vom adauga ceva la pariurile pe meciurile din NBA, il vom ruga pe POPCALIN sa tina o evidenta a sistemului cu breakuri in tenis, dar cel mai important vom tine cont de sfaturile voastre si vom implementa in sfarsit sistemul unitatilor! Acum, va lasam cu un pont din tenis, nu inainte de a va ura insa LA MULTI ANI si un an nou cat mai bun si profitabil. Sa vi se indeplineasca toate dorintele!

ROSTICK spune: Murray(-4) - Wawrinka(+4) 1 (1.95) / Marea finala din Qatar. Dinamicul Murray s ebate cu ambitiosul Wawrinka. Noi alegem un handicap de 5 gameuri, ceea ce inseamna ca britanicul trebuie sa bata cu un scor de genul 6-4 6-3. Daca va invinge doar la 4 gameuri diferenta, ne vom lua banii inapoi. Ambii jucatori au avut un traseu impresionant, insa Murray este clar jucatorul mai valoros. Cred ca Andy va face un sezon de exceptie si nu are cum sa inceapa anul decat cu un titlu. Nu ar fi prima data cand Wawrinka ar claca pe final dupa un turneu excelent. Aceasta este diferenta intre el si un jucator de top, capacitatea de a juca bine sub presiune. Mai este stiut ca atunci cand Murray joaca bine, isi demoleaza adversarii, el nu prea stiind sa castige cu 7-6 7-6. De altfel, el a castigat la 5 gameuri sau mai mult toate meciurile jucate pana acum in Qatar. Sigur, elvetianul Wawrinka a jucat formidabil, nu a pierdut nici un set si e clar ca e pe val. Dar eu sunt convins ca va ceda sub presiune, asa ca merg cu o miza medie. Este ultimul pronostic pe sistemul vechi. Incepand cu urmatorul pariu vom juca pe unitati!

PS: Ii rog pe POPCALIN SI BLAKSHAD, cand au timp, sa isi faca un bilant pentru perioada cand noi, colegii lor, am fost plecati!

7 comentarii

 1. Anonim // 5 ianuarie 2008 la 17:14  

  welcome back:D

 2. Anonim // 5 ianuarie 2008 la 18:26  

  Bine ati revenit!
  Am postat intre timp 4 ponturi, dintre care 3 reusite si unul gresit, si un combo pierdut pe Inter.
  Maine voi face o analiza a turneelor de tenis disputate pana acum, si probabil voi reveni si cu un pont.
  Sa auzim de bine!

 3. BlackShad // 5 ianuarie 2008 la 18:54  

  Un combo pierdut si 2/3 la single.

 4. Anonim // 5 ianuarie 2008 la 20:16  

  iar v-ati intors sa nenorociti lumea

 5. Anonim // 5 ianuarie 2008 la 21:05  

  anonim: ne-am intors sa nenorocim lumea care se afla in spatele caselor de pariuri!

 6. Admin // 5 ianuarie 2008 la 21:40  

  asa caline:D

 7. BlackShad // 6 ianuarie 2008 la 01:37  

  caline nu te mai obosi..nu degeaba e anonim :)

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct