Unitati


BETFORCASH - pariuri sportive

Asa cum am promis, vom introduce pe blog sistemul cu unitatile. Cred ca stiti cam toti despre ce este vorba, asa ca voi explica pe scurt cum vom aborda noi acest sistem. Fiecare pariu va avea o miza cuprinsa intre 1 si 10 unitati (numai numere intregi). Cele 10 unitati reprezinta suma maxima pe care o putem plasa pe un pariu, in raport cu situatia contului. Pe betforcash, noi nu pariem mai mult de un sfert din suma din cont. Asta inseamna ca cele 10 unitati reprezinta cam 25% din totalul sumei de bani aflate in cont (40 unitati). In situatii speciale, meciuri pe care le consideram cat se poate de sigure, vom paria simbolic 11 unitati. Asta inseamna ca putem merge pana la cel mult jumatate din suma din cont. Daca vreun tipster se va afla in situatia de a pierde cele 40 de unitati, va fi declarat faliment. La 3 falimente tipsterul respectiv nu va mai putea pronostica. Totusi, nutrim speranta ca 3 falimente este o performanta negativa imposibil de atins. Bineinteles, unitatile noastre sunt elemente ajutatoare, fiecare parior avand decizia finala. De maine vom intra in paine!

1 comentarii

  1. Anonim // 6 ianuarie 2008 la 00:03  

    Propun inca de astazi un pont, intrucat sunt toate sansele ca pana la ora meciului cota sa scada dramatic: Gilles Simon - Mardy Fish 2, cota 1.55 la bwin.
    Maine, cel mai probabil spre seara, voi reveni cu analiza deja anuntata, fapt pentru care nu voi mai argumenta aceasta predictie.
    O seara placuta tuturor!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct