CONCURS CU PREMII BETFORCASH - BWIN


BETFORCASH - pariuri sportive

BETFORCASH pune la bataie premii garantate de 40 de euro, plus bonusuri de 100% la depunere! Iata cum functioneaza aceasta initiativa: am achizitionat 10 taloane de tip voucher, adica taloane ce contin un anumit cod, acest cod generand un income de 4 euro in contul de pariuri de la Bwin atunci cand este introdus. De asemenea genereaza un bonus de 100% pentru un viitor depozit de pana in 30 RON. Sumele nu sunt mari, dar nici de neglijat, ca doar "daca-i gratis, cu placere". Pana pe 30.06.2008, cand expira voucherele, vom initia mai multe concursuri, castigatorul(sau castigatorii) urmand a primi printr-un e-mail codul bonus, impreuna cu toate informatiile necesare. Asadar, daca nu ai deja, fa-ti repede cont la Bwin printr-un click pe unul din bannerele de jos si poti intra imediat in concurs.


Concursurile vor consta in intrebari sau pronosticuri la care dumneavoastra puteti raspunde la rubrica de comentarii. Numai utilizatorii inregistrati(cu cont blogger sau google) sunt eligibili, pentru a evita eventuale fraude. In fond, crearea unui astfel de cont dureaza 2 minute, nefiind nici o greutate. Fiecare persoana poate primi un singur voucher. Asta inseamna ca daca ati castigat un concurs, nu mai puteti participa la altul.

Revenim in scurt timp cu prima tema de concurs, pe baza meciului de maine: INTER - LIVERPOOL.

1 comentarii

  1. Unknown // 10 martie 2008 la 23:07  

    foarte bine! bravo. cred ca este excelent acest concurs si veti avea mare succes cu el. premiile nu sunt mici, ca doar e un blog care nu are nici un an de zile si nu cred ca aveti mari venituri din el. e o competitie interactiva, distractiva din care poate iesi un premiu binevenit pentru oricine, si la care o sa particip si eu cu placere. felicitari!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct