Newcastle - Chelsea de la OCEAN / UPTADE


BETFORCASH - pariuri sportive

UPDATE

POPCALIN spune : O`Sullivan(-7.5) - Carter(+7.5) 1 (1.57) / Asa cum am presupus, revin cu un pont pentru finala de la snooker: O'Sullivan(-7.5)-Carter(+7.5) 1, 1.57 la Better, BetDirect, si Stan James. Ronnie conduce cu 11-5 in urma primelor doua sesiuni, si nimeni si nimic nu il poate opri sa castige aceasta finala. Acest pariu este cu siguranta genul de bet pe care se merge cu bani multi, si foarte multi. Aici, merg cu miza maxima de 11u, si pot castiga 6.27u. Sa auzim de bine!

POPCALIN spune: Gonzalez - Tipsarevic 1 (1.51) / Revin inca de acum cu un pont din tenis pentru maine, cotele sunt in scadere considerabila, si trebuie profitat cat mai repede posibil. Fernando Gonzalez-Janko Tipsarevic 1. Momentan, Pinnacle si Betfair ofera 1.51 pentru victoria chilianului. Proaspat incoronat campion la Munchen, Gonzalez a traversat in Italia pentru a se lupta cu greii competitiei, Nadal, Federer, Djokovic, Nalbandian, Davydenko, toti prezenti pe zgura de la Roma. Pana sa ajunga la ei, Gonzalez da piept cu sarbul Tipsarevic, un jucator bun, clasat pe un meritat loc 35 ATP in acest moment. Totusi, jocul sau pe zgura este incomparabil mai slab decat al chilianului, iar rezultatul de egalitate inregistrat intre cei doi pana acum se datoreaza doar faptului ca cei doi s-au intalnit pana acum doar pe iarba, unde Gonzalez nu exceleaza. Acum, Gonzalez practica un tenis de inalta calitate, suprafata de joc este de partea lui, si sa nu mai amintim ca este pe val, in urma turneului castigat in Bavaria. Merg cu 7u, si pot castiga 3.57u. Bafta!

OCEAN spune: Newcastle - Chelsea 2 (1.55) / Din nou profitam de aceleasi aspecte: lipsa completa de motivatie a uneia dintre echipe coroborata cu nevoia de puncte a celeilalte. Noi stim bine sa profitam de aceste situatii, de altfel acesta fiind si motivul pentru care ne merge atat de bine in aceasta perioada, pe finalul campionatelor. In mod normal as fi evitat Chelsea, pentru ca dupa o victorie istorica poate sa urmeze o deconcentrare a jucatorilor. Aici insa nu are cum sa se intample asa, deoarece albastrii isi doresc titlul in Premier League la fel de mult ca si trofeul CL. Dupa ce United a batut pe West Ham echipa lui Avram Grant e obligata sa invigna un Newcastle palid si relaxat pentru a ramane in cursa pentru primul loc, e adevarat, cu sanse mici. Oricum oaspetii de azi sunt mult superiori gazdelor si ar fi fost favoriti in orice conditii. Acum mai mult ca niciodata insa cred in victoria lui Chelsea. Merg totusi cu doar 6u din cele doua motive prezentate mai sus: riscul unei deconcentrari si sansele mici la titlu. Una peste alta insa, londonezii isi vor respecta blazonul si vor castiga. Asa ar fi normal. Asadar, 6u imi aduc un profit de 3.3u

10 comentarii

 1. Anonim // 5 mai 2008 la 11:10  

  Chelsea bate dar fff greu :) eu unu pun 1 solist.

 2. Anonim // 5 mai 2008 la 12:21  

  Asa cum am presupus, revin cu un pont pentru finala de la snooker:
  O'Sullivan-Carter 1, 1.57 la Better, BetDirect, si Stan James. Ronnie conduce cu 11-5 in urma primelor doua sesiuni, si nimeni si nimic nu il poate opri sa castige aceasta finala. Acest pariu este cu siguranta genul de bet pe care se merge cu bani multi, si foarte multi. Aici, merg cu miza maxima de 11u, si pot castiga 6.27u. Sa auzim de bine!

 3. Anonim // 5 mai 2008 la 12:35  

  Revin inca de acum cu un pont din tenis pentru maine, cotele sunt in scadere considerabila, si trebuie profitat cat mai repede posibil.
  Fernando Gonzalez-Janko Tipsarevic 1. Momentan, Pinnacle si Betfair ofera 1.51 pentru victoria chilianului. Proaspat incoronat campion la Munchen, Gonzalez a traversat in Italia pentru a se lupta cu greii competitiei, Nadal, Federer, Djokovic, Nalbandian, Davydenko, toti prezenti pe zgura de la Roma. Pana sa ajunga la ei, Gonzalez da piept cu sarbul Tipsarevic, un jucator bun, clasat pe un meritat loc 35 ATP in acest moment. Totusi, jocul sau pe zgura este incomparabil mai slab decat al chilianului, iar rezultatul de egalitate inregistrat intre cei doi pana acum se datoreaza doar faptului ca cei doi s-au intalnit pana acum doar pe iarba, unde Gonzalez nu exceleaza. Acum, Gonzalez practica un tenis de inalta calitate, suprafata de joc este de partea lui, si sa nu mai amintim ca este pe val, in urma turneului castigat in Bavaria. Merg cu 7u, si pot castiga 3.57u. Bafta!

 4. sorin // 5 mai 2008 la 14:35  

  caline...la bwin..o'sullivan are 1.01 cota...1.57..e cumva la handicap ?

 5. Admin // 5 mai 2008 la 14:38  

  cu siguranta a uitat sa puna handicapul, mai ales ca si ieri a predictionat tot la handicap. rectific eu imediat.

 6. Admin // 5 mai 2008 la 14:44  

  mai e si handicapul de -9 cu cota 2 pentru cei mai curajosi, pe care il gasiti preponderent la casele britanice

 7. Anonim // 5 mai 2008 la 17:17  

  Ma scuzati pentru neatentie. Handicapul era de 7.5 jocuri.
  Si dupa cum spune adminul, si handicapul de 9 jocuri e o varianta buna de joc. Ronnie are un scor mediu de 5-3 pe sesiune, ceea ce dovedeste faptul ca, odata cu fiecare sesiune, se distanteaza cu cel putin doua jocuri in plus. A fost 11-5 inainte de aceasta sesiune, acum e 13-5, cu sanse de 13-6. Dupa parerea mea, cel putin 3 din urmatoarele 5 jocuri vor fi castigate de Ronnie, fapt pentru care ma astept sa iasa si handicapul de 9 jocuri, daca nu la finalul acestei sesiuni, macar la finalul jocului. Bafta!

 8. Anonim // 5 mai 2008 la 18:07  

  pt.admin: mi se pare ca nu mi s-a contorizat pontul Carter-Perry de joi. Ar trebui sa fie +57.5u cu acela. Verifica si tu, te rog, cand poti.
  Mersi!

 9. Admin // 5 mai 2008 la 20:23  

  caline e posibil sa ma fi incurcat pentru ca au fost multe ponturi in acea perioada. totusi te anunt ca nu ti-am contorizat monfils - patience care s`a intrerupt din cauza accidentarii primului si poate asta e problema. daca nu, voi rectifica la perry.

 10. Anonim // 5 mai 2008 la 21:41  

  Pe Patience nu l-am luat in considerare, deoarece am vazut si eu abandonul lui Monfils. Era frumos sa joace pana la final, pentru ca Monfils sigur ar fi rezistat. Durerile lui erau minore...faptul ca pierdea l-a determinat sa abandoneze. Dar oricum o sa mai revin cu pariuri impotriva francezului, si de ce nu, si cu alte surprize din tenis.

  Deocamdata, ma bucur ca O'Sullivan imi confirma asteptarile, s-a distantat la 8 jocuri, suntem in grafic cu pontul, si mai mult decat atat, a castigat sesiunea cu 5-3, scorul pe care il anuntasem.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct