Croatia - Turcia


BETFORCASH - pariuri sportive

AZAZEEL spune: Croatia - Turcia 1 (1.90) / Echipa lui Slavel Bilic a dovedit ca se poate bate de la egal la egal cu orice echipa din Europa. Mentalitate de invingatori, spirit de sacrificiu si incredere maxima in propriile forte, disciplina, o asezare tactica perfecta, alaturi de un lot solid de jucatori care imbina tineretea cu experienta - acestea sunt ingredientele pentru o nationala care poate castiga orice meci, inclusiv o finala de Euro. Unde mai pui ca in ultimul meci din grupe croatii si-au odihnit o mare parte din titulari, in timp ce turcii au jucat pe viata si pe moarte un meci care i-a stors de energie. Ezitantul Rustu va fi probabil cel care va apara poarta ienicerilor - un plus pentru pariul nostru. Fundasii turci au mari probleme, toti sunt accidentati. Servet(un stoper greoi si cu probleme fizice) si Asik(35 de ani, lovit si el) probabil vor juca. Slabe sanse ca ei sa poata opri ofensiva croata care il are pe Ivica Olic, un jucator cu un sprint formidabil. Daca inscrie prima, Croatia va sti sa isi conserve avantajul in fata unei echipe obosite. A dovedit deja ca stie sa tina rezultatul in primele doua meciuri din grupe. Turcia nu va mai putea sa faca o noua minune, sunt convins. Forma mea slaba din ultima vreme si o mica teama de o calificare a croatilor in prelungiri ma fac sa merg doar cu 6u, eventualul profit fiind de 5.4u

4 comentarii

 1. Anonim // 20 iunie 2008 la 15:54  

  la cât de bine v-au ieşit ultimele ponturi, acum îmi pare rău că nu pusem pe turci! :P

  amu, vorbind serios... joacă turcii cu o echipă încropită, dacă nu bat croaţii, din partea mea să se ducă pe pustii cu tot cu roacherul lor!

  multă baftă! şi mie la fel!

 2. Admin // 20 iunie 2008 la 15:59  

  fanita ne asumam ironai cu ultimele ponturi, am fost intr-o forma catastrofala. inainte totusi ne-a mers bine, suntem pe plus la euro

  corect, echipa incropita, ar trebui sa bata croatii lejer

 3. Anonim // 21 iunie 2008 la 00:35  

  ştiam eu că am să regret că am pus, dacă şi voi aţi pus pontul! :P

  din păcate l-am pus deja de vreo 4 zile! :D

  oricum, m-am bucurat pentru turci. în momentul în care meciul s-a terminat egal, precum şi voi, am început să vreau cu ardoare să se califice turcii. numai ca să le facă în ciudă rataţilor de croaţi. am trăit cu resemnare primul gol şi apoi am sărit de bucurie la al doilea, ca să prezic cu exactitate şi deznodămânut la departajare!

  şi mai am încă o satisfacţie. croaţia a dezamăgit mai mult decât noi. dacă cădeau cu ce echipe am căzut noi, sigur dezamăgeau mai rău decât am făcut-o noi.

  oricum, atenţie la meciul portocalei. ceva mă face să fiu circumspect, că nu se va termina 1. iar despre spania-italia, presimt victoria italienilor. cota e frumoasă, un 3! ;)

 4. Ocean // 21 iunie 2008 la 00:43  

  fanita, ce sa spunem, tot ce atingem noi se transforma in dezastru in ultimele zile:)

  eu am analizat meciul olandei si urmeaza sa il postez, cu pronostic 1, deci probabil acum vei fi convins sa nu joci:))

  referitor la turcia, absolut incredibil. aceasta echipa merita sa castige Campionatul European

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct