OCEAN CU PONTUL DE NOAPTE


BETFORCASH - pariuri sportive

In pauza marelui meci imi permit sa postez pronosticul meu pentru partida 6 a finalei NBA

LA Lakers(+4) at BOS Celtics(-4) 1 (1.90) / miza: 10u - eventual profit 9u

Stiu ca predictia va fi contoroversata, asa ca, contrar traditiei pontului de noapte, vin cu niste argumente.

- cred in victoria lui LA, dar am ales sa am si o plasa de siguranta (cele 4 punte)
- finala Boston - LA a reprezinta un boom financiar urias si liga nu poate rata disputarea unui meci 7. In consecinta, arbitrii, execrabili pana acum, vor trage aproape sigur cu oaspetii (lakers)
- Kobe Bryant - e momentul descatusarii
- Boston joaca probabil fara Perkins. Pana acum s-au descurcat bine, dar nu stiu cat mai poate batranul Garnett sa suporte atat sarcinile de Power Forward cat si multe din cele ale pivotului
- banca lui LA - ca si in cazul lui Kobe, super-banca oaspetilor trebuie sa se dezlantuie acum, cand nimeni nu o mai baga in seama.

HAI ROMANIA !!!!

5 comentarii

 1. AnD®€¥™ // 18 iunie 2008 la 00:35  

  Ai dat nicte argumente cu o doza foarte mare de subiectivitate. KG poate face multe de unul singur, Perkins e un fel de frana a echipei in opinia mea. Arbitri nu se vor implica prea mult pt ca USA nu e Romania.
  OK.....nu zic k e imposibil sa bata Lakers, dar argumentele tale sunt km trase de par.
  Under mi se pare o idee mult mai buna ;)

 2. Ocean // 18 iunie 2008 la 01:12  

  as fi spus mai multe - mai detaliat, dar incepea meciul. pontul sa nu crezi ca l-am ales in pauza, l-am gandit de azi noapte.

  pe de alta parte, ai dovedit ca stii ce vorbesti si ai opinii pertinente mereu.

  acum insa cred ca lakers poate da lovitura. nu cred ca perkins e frana, e un "big man" de care boston are nevoie. e greu chiar si pentru garnett sa se descurce practic singur cu Odom si Gasol. Asa cum am spus, ma bazez si pe banca lui LA care inca nu a explodat. Nu mai stau acum sa scriu povesti pentru ca probabil nici nu vei mai citi mesajul. vom vedea ce va fi

 3. Ocean // 18 iunie 2008 la 01:13  

  iar arbitrii deja au dovedit ca se implica.

 4. Ocean // 18 iunie 2008 la 01:13  

  in ceea ce priveste underul, pare o varianta buna. Daca Farmar si Vujacic vor exploda insa de la 3 puncte asa cum cred eu, s-ar putea sa apara surprize

 5. AnD®€¥™ // 18 iunie 2008 la 02:35  

  In baschet e greu de vazut cum greseste un arbitru ........ sunt diferite tipuri de arbitraj pe care le adopta fiecare, fie mai permisive, fie foarte dure cu acordarea de faulturi la orice contact, si penalizari la orice comentariu sau gest mai deplasat.

  Perkins se apre ca va juca astazi, un nou motiv sa cred k underul e o alegere foarte buna.

  Sincer ... mie mi-ar placea extrem de mult sa bata Lakers, pt k nu-i suport pe BOStani, dar nu as putea juca un spread de 4,5 pe Lakers la BOSton acasa intr-un meci decisiv.

  Eu nu cred k Vujacic o sa aiba mare succes pt ca BOS are probabil cea mai tare defensiva si nu-i va lasa pe cei de la Lakers sa arunce relaxat.

  Mie imi e frik de 3 oameni pt under : Kobe de la LA si Pierce de la BOS; si in mod special de Ray Allen de la BOS care daca se concentreaza si are culoare o sa dea multe de 3.

  Garnett iar o sa ajunga pe la 15 rebound-uri.

  Ritmul meciului eu zic k o sa fie dictat de defensiva lui Boston, care sper sa functioneze destul de bine iar atacurile sa fie prelungite la limita celor 24 secunde.

  In final, alegerea mea este:

  UNDER 191 9/10

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct