POPCALIN PREDICTII ROLAND GARROS


BETFORCASH - pariuri sportive

POPCALIN este cel care incheie aceasta editie de Roland Garros pe Betforcash cu doua pronosticuri pentru finalele la simplu care se vor disputa astazi si maine.

POPCALIN spune: Ana Ivanovic - Dinara Safina 1 (1.53) / Ei bine, mâine se va încheia turneul feminin de la Roland Garros. Şi se va încheia în stil mare! Viitoarea lideră mondială, Ana Ivanovic, împotriva rusoaicei Dinara Safina. Îmi plac provocările. Îmi plac partidele mari. Derby-urile. Şi mă încumet la un pronostic. Victorie Ana Ivanovic. De ce? Am statistica de partea mea. Şi sincer, nu am stare să enumer o groază de statistici şi detalii ce ar evidenţia-o pe sârboaică drept favorită. Prestaţia ei pur şi simplu mi-o indică drept învingătoare. Pe lângă faptul că serveşte mai bine, returnează puternic şi joacă bine din spate, Ivanovic are talent. Şi îl foloseşte! Nu este un tun de mingi care oboseşte adversarul cu mingi bubuite la nesfârşit. Am văzut-o în nenumărate rânduri cum ştie să trimită o minge tăiată, cum trimite un lob perfect, şi cât de eficientă este când urcă la fileu. Ei bine, Safina este mult, mult mai banală. "Forţă" este cuvântul care defineşte de minune jocul ei. Şi atât. Nu vreau să vă mai plictisesc cu poveşti în privinţa acestei partide! Nu de alta, dar mai am şi alte poveşti interesante pentru voi! Fapt pentru care: Ana Ivanovic-Dinara Safina 1, 1.53 la Coral Bet, miza: 4u, 2.12u profit.

POPCALIN spune: Castigator nou la Roland Garros? NU (1.50) / După ce am nimerit finaliştii turneului masculin de la Roland Garros, a venit vremea să vedem cine va fi câştigătorul. Pentru faptul că postez azi pentru partida de poimâine, am două motive: primul este legat de începutul Euro 2008. Probabil v-am plictisit cu tenisul. Probabil aţi spus că doar la asta mă pricep. Dacă mă pricep. Ei bine, a sosit şi clipa să trec în plan secund tenisul, şi să las sportul rege să umple pentru o perioadă articolele mele. Lăsăm povestea legată de fotbal pentru primul articol despre fotbal(care va veni cât de curând!!!). Al doilea motiv pentru care postez acum, este legat de tipul pariului, şi de termenul de valabilitate al acestuia. Cota este formidabilă. Pariul este sigur! Betfair ne oferă un tip special de pariu: Câştigător nou? Da/Nu. Bineînţeles, NU! 1.50 pentru această variantă. Rafael Nadal, câştigătorul de anul trecut, înfruntă pe Roger Federer. Nu mai pot să-l numesc rivalul nr.1. Cel puţin, nu pe zgură. Cei doi nu sunt concurenţi. Fiecare joacă mult mai bine decât celălalt pe suprafeţe diferite. Federer se descurcă mult, mult mai bine pe suprafeţele rapide. Dar spaniolul este imbatabil pe zgură! Şi marea mea bucurie este că avem şi altă variantă de pariu în afară de pariul pe victoria lui Nadal. Care are o cotă maximă de 1.36. Acest pariu se bazează...tot pe victoria lui Nadal. Nu ştiu cine este neîncrezător în privinţa victoriei spaniolului. Nu mai lungesc vorba. Betfair, Roland Garros-câştigător nou-NU, 1.50, merg cu miza maximă simbolică de 11u, şi pot câştiga 5.5u.

3 comentarii

 1. Hotsauce // 7 iunie 2008 la 12:03  

  Daca iti placeau provocarile o alegeai pe Safina. Cred ca in meciul acesta statisticile nu au nici o valoare. Ivanovic a avut doar un meci greu, cel cu Ivanovic. Sa mai spun de cine a trecut Safina, si in ce mod? Forta Safinei nu este forta fizica ci aceea de a nu face greseli nefortate. Am ramas uimit cum poate sa returneze aproape orice minge. Deci, daca iti placeau provocarile, alegeai Safina la o cota in jur de 3.

 2. Anonim // 7 iunie 2008 la 13:25  

  Hotsauce, deşi Ivanovic este favorită pe hârtie, şansele jucătoarelor sunt egale. Safina într-adevăr returnează foarte bine. Dar să nu uităm că Ivanovic ştie să trimită loburi şi mingi scurte...nereturnabile! Şi sunt convins că o vom vedea pe sârboaică de multe ori atacând, la fileu!

  Şi avem un concept diferit despre provocări. Pentru mine, pariul pe o finală înseamnă o provocare. Pentru că o finală, până la urmă, este o finală! Şi când aleg o partidă pe care voi paria, cotele nu prea mai contează. Dacă te uiţi în istoric, nu m-am ferit de cote mari. 4.27 la Patience, 3.5 la Hernandez...şi multe alte pariuri cu cotă în jur de 3.

  Hai noroc, şi baftă!

 3. Anonim // 7 iunie 2008 la 18:13  

  Si uite cum capacitatea Safinei de a nu face greseli nefortate s-a dus...28 greseli nefortate, fata de 22 ale Anei. Procentaj mult mai bun si la primul si la al doilea serviciu al sarboaicei, mult mai multe mingi castigate pe serviciul adversarei, 5 duble greseli ale rusoaicei fata de una a sarboaicei, 12 atacuri la fileu ale Anei, fata de 6 ale Safinei. Asta a fost istoria jocului. Asteptam maine baietii!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct