Primele predictii de miercuri


BETFORCASH - pariuri sportive

Incepem ca de obicei in ultimele zile cu pronosticuri de la Roland Garros. Ca si ieri, avem pentru voi un combo si un pont "solist". 2 meciuri din tenis si unul din fotbal. Haideti sa vedem ce au de spus tipsterii Betforcash:

COMBO: Ferrer - Monfils 1 (1.25) / Rusia - Lituania 1 (1.35) - cota finala: 1.69 - miza: 5u - eventual profit: 3.45u

BARBOSA spune: Safina - Dementieva 1 (1.60) / Safina este jucatoarea mai in forma in acest moment si asta va decide jocul. In timp ce Dementieva s-a chinuit in optimi cu o Zvonareva care nu exceleaza pe zgura, Dinara a reusit una din cele mai importante victorii din cariera batand-o in 3 seturi pe Sarapova, in urma unui joc solid, atat prin calitate cat si prin constanta. Dementieva a avut ceva emotii chiar si in primul tur, unde a pierdut primul set la o alta rusoaica, mult mai slab cotata insa, Vera Duschevina. Safina a nimicit tot pana la meciul cu Sarapova. In plus, sora mai mica a lui Marat a castigat in acest an cel mai important turneu din cariera, cel de la Berlin, pe zgura, si asta spune multe. Stilul ei agresiv si forta impresionanta pe care o are, alaturi de constanta pe care a aratat-o in joc la aceasta editie de Roland Garros o vor demola pe o Dementieva extrem de fragila, mai ales pe propriul serviciu. Safina este in mare forma si acesta e momentul ei. Favorita noastra de azi merita sa ajunga in semifinale si o va face cu siguranta. Merg cu 10u si pot castiga 6u.

In plus, nu uita de pontul lui
POPCALIN pentru marea finala:

POPCALIN spune: Numeste finalistii: Rafa Nadal vs.Roger Federer? 1. DA (1.83) de la Paddy Power pentru acest pariu / Şi este normal să vedem o asemenea finală. Având în vedere faptul că nu e necesară pronosticarea vreunui rezultat, ci doar de nominalizarea finaliştilor, nu intru în detaliile legate de eventuala partidă dintre cei doi, însă las posibilitatea de a paria şi pe rezultatul dintre cei doi, deschisă. Deocamdată, trebuie să-i vedem pe cei doi în finală! Şi de ce nu? Este simplu: Nadal va mai avea
(mai mult...)

1 comentarii

  1. Anonim // 4 iunie 2008 la 11:26  

    Două ponturi pentru partida David Ferrer-Gael Monfils, pe http://popcalin.blogspot.com

    Baftă tuturor!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct