PRONOSTIC OLANDA RUSIA


BETFORCASH - pariuri sportive

Nu ne iese nimic in ultima vreme, dar ce sa facem, se mai intampla. Profitul este in continuare palpabil, dovada facand-o unitatile castigate in ultimele luni. Va sfatuim sa mergeti in continuare pe mana noastra, ca in sistemul martignale. Odata si odata trebuie sa revenim la forma care ne-a consacrat. De ce nu, chiar de azi. Haideti sa vedem predictia lui OCEAN pentru Olanda - Rusia. Sa fie cu noroc!

OCEAN spune: Olanda - Rusia 1 (1.70) / Stim cu totii, olandezii au impresionat in grupe si reprezinta poate principala favorita la castigarea trofeului. O echipa exploziva, experimentata si mai nou asezata bine in teren. Nici Rusia nu este de nebagat in seama, dar va avea mari probleme. Stilul de joc ofensiv al sovieticilor are succes cu echipe ca Grecia sau Suedia, nationale fara stralucire. Impotriva unor echipe ofensive insa treburile se complica. Iar cand joci superofensiv impotriva unei echipe superofensive care este mai buna ca tine nu prea ai cum sa iesi invingator. S-a vazut asta in meciul cu Spania, cand scorul a fost de 4-1 pentru iberici. Hiddink nu poate schimba deodata stilul de joc, asa ca vom vedea iar actiuni in viteza si atacuri peste atacuri. Olanda insa este echipa care te ucide pe contre, sau atunci cand ii lasi spatiu. Pur si simplu avem de ales intre doua echipe care joaca identic, asa ca optez pentru cea care are fara indoiala jucatori mai valorosi si experienta mai mare. 1 solist cu 10 unitati, pot castiga 7u. Astept critici, dar de data aceasta nu cred ca mai pierd.

5 comentarii

 1. Anonim // 21 iunie 2008 la 11:06  

  se pare că m-am lansat şi eu cu un combo olanda şi italia. cota e aproximativ 5, destul de bună! ;)

 2. Anonim // 21 iunie 2008 la 14:29  

  parca mai degraba as merge pe spania fanitza

 3. Anonim // 21 iunie 2008 la 19:44  

  de ce ai merge mai degrabă pe spania?

  doar el nino şi villa e de ei! ;)

  italia e italia... acum că a trecut de grupe va lua finala! ;)

 4. Anonim // 21 iunie 2008 la 23:41  

  olandezii sunt niste dobitoci...punct

 5. Anonim // 22 iunie 2008 la 00:36  

  =))

  pe mâine sper că puneţi pe spania! :)

  nu de alta, dar îmi doresc ca italienii să se califice! ;)

  acum serios, nu mai pun pe euro. dacă aş mai avea bani în cont, aş opta pentru "italia să câştige turneul", dar doar atât.

  dacă în grupe am făcut profit... acum am pierdut tot :(

  nu se merită să pariezi pe meciurile de la euro din fazele finale. orgoliile sunt prea mari şi rezultatele prea imprevizibile... mai bine stai în fund şi te bucuri de spectacol! ;)

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct