PRONOSTICURI JOI. EURO SI TENIS


BETFORCASH - pariuri sportive

Salut, sunt OCEAN si am onoarea sa va prezint predictiile BETFORCASH pentru azi. Oferta de pariuri e mai mult decat bogata, cu EURO 2008 si 5 turnee ATP si WTA la tenis. Totusi, in ceea ce priveste fotbalul astazi pare sa fie cea mai grea zi de pana acum. Meciurile sunt echilibrate, forma echipelor discutabila. Colegii mei au analizat insa cu atentie si au gasit pariurile potrivite. Haideti sa vedem.

COMBO: Darcis - Llodra 2 (1.40) / Odesnik - Robredo 2 (1.20) - cota finala: 1.68 - miza: 5u - eventual profit: 3.4u

BARBOSA spune: Croatia (+1) - Germania (-1) 1 (1.70) / ATENTIE MARE: Pinnacle ofera cota 2 pentru acest pariu. Faceti tot posibilul sa pariati acolo. Daca nu, cota medie este de 1.70. Pariul este pe handicap asiatic de 1 gol. Daca Croatii bat sau fac egal castigam, daca pierd la 1 gol ne luam banii inapoi. Si acum sa argumentez predictia. Meciul destul de slab facut de echipa lui Bilic in compania austriecilor a influentat mult cota. Germania are la victorie o cota mai mica decat aveau Portugalia cu Turcia, Croatia cu Austria sau Spania cu Rusia(aici era egala). Totusi croatii raman o trupa tare si sunt convins ca nu vor repeta evolutia din primul meci. Apararea este solida si va da mult de furca atacantilor nemti. Atacul este rapid si vom vedea cu siguranta ocazii croate pe contraatac. Mijlocul este solid si experimentat, poate concura cu linia mediana a Germaniei. Evident, panzerele sunt favorite, dar nu atat de clar. Nu cred ca pot castiga cu mai mult de 1 gol, sa nu uitam ca au batut Polonia cu 2-0, Polonie care avea o aparare efectiv DEZASTRUASA. Ma astept la un 0-0, 1-1, 1-0 sau poate 2-1 pentru nemti. Merg cu 5u, pot castiga 3.5u

BARBOSA spune: Austria - Polonia peste 1,5 goluri (1.50) / Poate parea o nebunie, dar merg pe over la acest meci. Insa aleg varianta peste 1,5. Daca ne uitam mai atent, avem toate motivele pentru a paria asa. Este un meci care pe care, cine pierde ramane sau pleaca acasa iar egalul mai mult ca sigur lasa ambele echipe in afara competitiei. Atat polonezii cat si austriecii au dovedit in primele partide ca au forta ofensiva, desi nu au inscris. In aceeasi masura au aratat mari lacune defensive. Putem vedea un scor de genul 3-2, chiar ma astept la asa ceva. Insa mai avem si alte variante. Un 1-0 pe final poate aduce lejer golul de 2-0 pe un contraatac in superioritate. Nu cred ca va fi insa cazul, sunt convins ca ambele echipe vor ataca, sunt convins ca se va inscrie relativ repede si sunt convins ca nici una din combatante nu va fi in stare sa mentina rezultatul si sa nu primeasca gol. Merg cu 8u si pot castiga 4u.

1 comentarii

  1. Anonim // 12 iunie 2008 la 13:15  

    Surpriză sau nu? Nu ştim încă. Dar avem o partidă bună, cu cotă mare: Nalbandian-Mahut, pe http://popcalin.blogspot.com

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct