Discutie pe tema surprizelor in pariuri


BETFORCASH - pariuri sportive

Salut, sunt ROSTICK. Mai jos in pagina aveti primele predictii BETFORCASH pentru astazi. Sper sa iesim din pasa proasta in care ne aflam si sa salvam ce se mai poate salva din luna aceasta. Nu e prima data cand suntem in forma slaba, dar de fiecare data am trecut cu brio peste si am avut perioade de exceptie imediat dupa. Eu zic ca asa se va intampla si acum.

Altceva vreau sa spun insa in acest post si astept cu interes parerile voastre. Ma gandeam in zilele acestea daca in pariuri renteaza sa mergi pe surprize. Ma refer evident la varianta de pariu single, doar un meci. In ultima vreme am incercat mai multe rezultate neasteptate. Unele din ele le-am dat si pe site (St Louis-Red Sox 1, Turcia-Germania 1, Federer-Simon 2:1, Safin-Federer 1 sau Schwank invingator la Kitzbuhel - astea 5 erau parca mai recente), altele nu. Si in trecut am mai adoptat pariuri de acest gen. Cateodata am izbandit, in majoritatea cazurilor insa nu. Per total nu imi amintesc sa fi dat vreo mare lovitura si nici nu cred ca sunt pe plus in ceea ce priveste suprizele. Cea mai tare cota pe care am dat`o pe Betforcash a fost 5.25`ul de la Ferer - Nadal 1 la US Open 2007. Pe de alta parte insa mereu ma simt bine cand anticipez un rezultat neasteptat - atunci intr-adevar realizezi ca ai analizat bine meciul, ca nu oricine ar fi putut sa faca acest lucru, iar succesul se simte si la buzunar - indiferent cat de mica ar fi miza. Totusi, nu reusesc sa imi dau seama daca merita.

Voi ce ziceti? Renteaza surprizele?

7 comentarii

 1. Anonim // 28 iulie 2008 la 16:03  

  Renteaza si nu.:)
  Daca ar renta total,probabil ca atunci casele de pariuri ar intra in faliment.
  Depinde de strategia aleasa de fiecare.Daca joci doua pronosticuri maximum pe zi,s-ar putea sa fie mai bine financiar decat dak joci multe meciuri pe zi la cote mici.
  E in mare parte nevoie la "surprize" de fler si de cateva informatii deloc spectaculoase,dar care daca sunt interpretate bine pot da roade(adik "fac din rahat bici" mai pe romaneste)
  Din experienta mea am observat ca sunt zile in care nu sunt surprize majore aproape deloc,iar altele cand nu se mai opresc.
  Vorbind din punctul meu de vedere,nu cred ca as putea sa joc numai surprize tot timpul pentru ca gasesc meciuri ,avand cote mici, care ma conving sa le joc dupa ce le analizez.
  Deci suprizele trebuie jucate asa din cand in cand,ca un condiment in mancare,si bineinteles ca sa ne marim banca mai repede.:)

 2. Unknown // 28 iulie 2008 la 16:13  

  ai zis-o si tu. daca esti pe minus inseamna ca nu renteaza

 3. Anonim // 28 iulie 2008 la 16:17  

  Radule,cred ca asta putea sa o spuna si un elev de clasa a-II-a.No offense!:)
  Nu numai in sensul asta cred ca era intrebarea.

 4. Anonim // 28 iulie 2008 la 16:28  

  din cand in cand eu cred ca merge, atunci cand vezi o cota mare care iti place si o analizezi cum se cuvine nu poti sa dai gres mereu.

 5. Unknown // 28 iulie 2008 la 16:30  

  asta e parerea mea, daca ceva nu iti aduce profit nu merita jucat. ca pentru bani pariem, cel putin eu:)

 6. Admin // 28 iulie 2008 la 16:46  

  andrei, nu ma refeream la un sistem bazat pe surprize, e imposibil sa joci numai meciuri de acest gen.

  ultima fraza din comentariul tau imi da raspunsul la intrebare.

  radu si alex, nu stiu cum dar aveti amandoi dreptate chiar daca ati spus doua lucruri diametral opuse:)

 7. Anonim // 28 iulie 2008 la 18:36  

  eu si azi am pariat pe young:D

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct