Predictii finala Wimbledon


BETFORCASH - pariuri sportive

POPCALIN v-a oferit inca din faza sferturilor de finala doua ponturi care au ramas in carti si acum. Fapt pentru care noi (BARBOSA, AZAZEEL, ROSTICK si OCEAN) nu mai predictionam nimic la acest meci, oferindu-va in schimb cateva motive in plus pentru a merge pe elvetian. Mai jos aveti si pronosticurile lui POPCALIN:

Federer - Nadal 1 pentru ca:

 • Anul trecut Roger avea cota de 1.15 la victorie. Ce s-a schimbat de atunci? Elvetianul a jucat mai slab in startul sezonului 2008 (irelevant) si Nadal a triumfat la Queens. Cam atat.
 • Rafa a aratat slabiciuni evidente in semifinale, in setul 2 fiind de-a dreptul penibil, avand in vedere ce se asteapta de la el si adversarul extenuat.
 • Federer serveste mai bine ca niciodata, atat cu prima cat si cu a doua minge
 • Serviciul lui Nadal, desi mult imbunatatit, este in continuare atacabil.
 • Lumea uita faptul ca Rafa exista doar cateva luni pe an. Pe carpeta si pe hard este in afara TOP10 ATP, finala de la Wimbledon fiind practic sfarsitul anului pentru el. Cu alte cuvinte, este mereu supraestimat in urma sezonului de zgura si a inceputului celui pe iarba.
 • Sete de revansa pentru Federer in urma umilintei de la Paris
 • Constanta in joc a elvetianului si inconstanta spaniolului.
 • Naturaletea cu care Roger joaca pe iarba. Nadal se chinuie si asta se va vedea in finala.

POPCALIN spune: Şi la precedentul turneu de mare şlem am postat un pont identic. Betfair ne oferă o cotă foarte, foarte bună pentru triumful lui Roger Federer la Wimbledon. Cum sună pariul: Câştigător nou la Wimbledon? NU. 1.82, Betfair. Pentru cine nu are cont la Betfair, există şi varianta "Câştigător Wimbledon". Este acelaşi lucru. Aici, cotele variază între 1.6 şi 2.1 pentru Roger. Dar să vedem de ce pariem aşa. Federer are la prima vedere o jumătate de tablou relativ uşoară. Doar Safin pare capabil să-i pună probleme. Este însă rusul în stare? Eu spun că nu! Şi statisticile sunt de partea mea. Două dispute au avut cei doi pe iarbă, în ambele s-a impus Roger fără probleme. Dar până să ajungă la Safin, Federer mai are de trecut de Mario Ancic. Croatul l-a invins în 2002 la Wimbledon chiar în runda inaugurală! De atunci însă, Federer este de neoprit la turneul britanic! Aşa cum va fi şi de această dată! Să nu-l uităm pe Lopez. Safin va avea o viaţă grea cu jucătorul care până acum a fost practic o maşină de aşi! Dar am spus Safin şi nu Federer. Niciodată, pe nici o suprafaţă, Lopez nu s-a impus în faţa lui Federer. Cu siguranţă nu ar fi în stare tocmai acum! Trecem la celalaltă jumătate a tabloului. Avem practic un sfert-surpriză, Schuettler-Clement, şi unul oarecum aşteptat, Nadal-Murray. Indiferent cine va învinge în primul sfert, probabil nu-i va face faţă unui Rafa Nadal sau Andy Murray. Şi nicidecum unui Federer, chiar în zi mai proastă! Doar Murray stă mai prost în faţa lui Clement. Cu puţină subiectivitate, Nadal-Clement este semifinala pe care eu o anticipez aici. Cu accentul pus pe Nadal! Singura partidă grea până spre finală pentru acesta este însă cea cu Murray. Scoţianul este la el acasă pe iarbă, în timp ce Nadal doar tinde spre un joc mai bun. Este adevărat, nivelul din anii trecuţi a crescut considerabil, dar încă nu a atins un potenţial bun.Fără să o mai lungesc, Federer-Nadal este finala pe care o preconizez, din care va ieşi învingător Federer. Fapt pentru care, vă mai propun un pont: Paddy Power, Ladbrokes şi Sky Bet oferă 2.5 pentru pariul Nadal: Losing-finalist. Să recapitulăm:

Câştigător nou Wimbledon? NU. 1.8, miza 10u, 8u profit;

Nadal-Pierde finala, 2.5, miza 6u, 9u profit.Să auzim de bine!

1 comentarii

 1. Anonim // 6 iulie 2008 la 09:12  

  sa auzim de bine si de o gherla de a ta

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct