SISTEM ANTI - FEDERER ?


BETFORCASH - pariuri sportive

Moneyfloods sustinea ieri pe chat ca in acest moment un sistem bun de joc ar fi pariul impotriva lui Federer la toate partidele pe care le va disputa numarul 1 mondial in viitorul apropiat, pana isi va reintra in mana. Cotele, evident, sunt fabuloase. Diseara Roger joaca in turul 2 la Cincinatti cu Ginepri. Cota pentru american se invarte in jurul valorii de 10.00 si Robby nu este chiar un tenismen de duzina.

Eu marturisesc faptul ca nu il subestimez pe elvetian, am prea mare incredere in el. Voi ce ziceti? Are dreptate moneyfloods?

4 comentarii

 1. Anonim // 29 iulie 2008 la 12:42  

  Nu stiu ce sa zic,eu n-as fi adeptul acestei metode mai ales acum la Cincinnati,cand am o presimtire ca Federer va castiga turneul pentru a nu pierde nr.1 mondial.Asta e parerea mea,ca deocamdata nu se vad semne ca Roger e in regresiune totala.

 2. Unknown // 29 iulie 2008 la 15:42  

  sunt perfect de acord cu andrei

 3. Anonim // 29 iulie 2008 la 19:56  

  Federer e OBLIGAT sa castige turneul de la Cincinatti. Nimic nu l-ar demoraliza mai mult decat pierderea primului loc exact inainte de Olimpiada si US Open. Roger a trecut prin niste momente mai proaste, si de ce nu, chiar a avut ghinion in cateva partide(chiar si in cele cu Nadal).

  Mai mult, daca o luam logic si matematic: avem 6-7 partide la fiecare turneu de tenis. Pentru a realiza profit, conditia ESENTIALA este ca Federer sa piarda. Si conditia care tine de factorul economic spune ca adversarii lui Federer sa trebuie sa primeasca cote mai mari decat numarul partidelor disputate pana la momentul respectiv, si pe care s-a pariat. Or, pe masura ce se avanseaza in turneu, adversarii sunt mai puternici, si cotele, evident, mai echilibrate. Concluzia o puteti trage singuri!

 4. Admin // 29 iulie 2008 la 21:50  

  bine punctat caline. se pare ca toti suntem pe aceeasi lungime de unda

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct