ASA CUM NE-AU OBISNUIT, MARILE SITURI DE PARIURI ROMANESTI SE RESPECTA ...


BETFORCASH - pariuri sportive

"tind sa cred ca acest meci se va desfasura tot la fel, va fi acel gen de meci in care prima echipa se apara tot meciu iar cea de-a doua incearca sa introduca mingia in poarta ! Nu cred ca se poate intampla aceas supriza in care o echipa net favorita sa fie invinsi de o echipa de amatori , Kaunas au jucat ei bine in primul tur dar cauza acelei remize a fost ca Glasgow Rangers nu au reusit isi lege jocul sa arate ca o echipa demna de numele ce il poarta.
(...)
vor primi 10 milioande de euro doar pentru calificarea in aceste grupe apoi bani meci de meci ! Nu cred ca se vor lasa impresionati de primul meci , si vor aborda acest meci cu proefsionism , Kaunas echipa defensiva vor aborda acest meci intr-o structura net defensiva si vor asteopta acel moment plini de speranta in care sa dai un gol foarte noroc, parerea mea ca acest lucru nu se va intampla deoarece Glasgow Rangers i-au privit de sus in primu meci pe cei de la Kaunas dar in acest meci vor decurge altfel lucrurile , Glasgow Rangers nu isi vor subestima adversari in acest meci pentru a se califica in stagiul urmator ! Dar sub forma de avertizare fata de primu meci voi lua ca nu inscriu amandoua echipele ca minunile au fost multe"

:)) Ne mai apuca si pe noi cateodata, pentru ca altfel gasim zeci de tampenii de astea pe zi. Dar noi ne intrebam, cum poti tu ca cititor sa ai incredere intr`o asemenea predictie????? Carcotasii o sa ne dea in cap cu recordul nostru slab din ultima vreme, dar pana una alta valoarea se vede in timp. Iar cand nu stii sa legi doua cuvinte nu poti avea succes in pariuri.

4 comentarii

 1. Anonim // 6 august 2008 la 15:23  

  bwahahahahahaha=))

 2. Anonim // 6 august 2008 la 16:42  

  cine Doamne iarta-ma ii lasa pe-aia sa posteze? nici la comentarii nu vezi cuvinte legate asa dezastruos!

 3. Anonim // 6 august 2008 la 20:32  

  DOAMNE ce analfabet

 4. Anonim // 7 august 2008 la 08:55  

  pepescu calin nici tu nu esti mai breaz ahahahahahahahaaaaaaa=))

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct