CASTIGATI CONSTANT?


BETFORCASH - pariuri sportive

Baieti, va provoc sa raspundeti la urmatoarea intrebare:

"Aveti un venit constant lunar din pariuri?"

Sa stim si noi, dar si voi, daca va merge bine, daca va merge asa cum trebuie, ori daca macar tindeti spre ceea ce ar trebui sa se intample, sau daca ar trebui schimbat ceva. Si poate sa ne simtim si noi bine, amagindu-ne ca am avea vreun merit in prosperitatea voastra financiara:)

8 comentarii

 1. Anonim // 12 august 2008 la 12:42  

  Din punctul meu de vedere e greu sa ai un profit constant lunar.Poti de ex sa ai un profit constant la juma de an,pentru ca se mai pot echilibra lunile.
  Eu cel putin ma multumesc cu un profit de 2 mil. lunar,tinand cont ca nu joc sume mari si nu sunt foarte obsedat de pariuri,ci mai mult de sport.
  Insa am si luni in care prind o per. neinspirata si sunt pe minus,dar apoi recuperez,de aceea nu pot sa zic "profit constant lunar",ci mai degraba profit constant la jumatate de an sau la cate 4 luni.
  Normal ca se poate si mai bine,dar cred ca pentru cineva care nu are inside information(ca mine) e bun si cat castig acum.
  Cam asta e din partea mea.Asteptam si altii!:)

 2. Unknown // 12 august 2008 la 15:30  

  Ma descurc. pot sa zic ca nu am mai fost pe minus de mult intr`o anumita luna. Eu sunt multumit, dar mereu e loc de mai bine:D

  Apropo,multumesc pentru Muntenegru Rostick:D

 3. Anonim // 12 august 2008 la 16:01  

  Nu pot sa spun ca am un profit constant, pot sa spun doar ca am profit pe termen lung. Din pacate am luni in care ies pe minus si asta va trebui reglat in timp. Eu sunt si mai ghinionist de fel:))

 4. black_knight_pn // 12 august 2008 la 17:31  

  La inceput cand jucam ieseam pe profit 2 luni si in a 3 reuseam performanta de a pierde tot in mai putin de 3 zile. In ultimul timp incerc sa joc cu mai mult cap sa tin o evidenta a ceea ce joc si sa fac mai multe calcule. De cand fac asta (cam de 5 luni) reusesc cam 30-40% pe luna profit din suma pe care o am la inceput. Nu e mare lucru dar... macar nu mai pierd.

 5. Admin // 12 august 2008 la 17:47  

  black knight, 30-40% e un procent ideal si se pare ca te descurci bine. un procent de 100,200% profit e aproape imposibil de mentinut pe termen lung

  radu, esti in forma:D

  jermaine, poti infrange si chinionul cand esti bun in ceea ce faci:) imbunatateste-ti in continuare "jocul"

  andrei, e foarte bine sa ai un venit lunar deoarece astfel ai o oarecare siguranta. incepi sa realizezi ca nu mai e vorba de hazard ci exclusiv de pricepere. profitul cel mai bun e acela cu care te multumesti, asa ca din acest pct de vedere stai bine.

 6. Anonim // 12 august 2008 la 18:28  

  In problema cu siguranta ai dreptate.Dar nu sunt de acord ca pariurile vor fi vreodata ceva "exclusiv de pricepere".Hazardul va avea intotdeauna un rol primordial in acest "sport" al pariurilor.

 7. sorin // 12 august 2008 la 19:16  

  depinde de fiecare luna in parte..., exact cum a zis andrei...important e sa ai un profit constant pe o perioada mai mare...nimeni nu poate sa castige mereu ... e imposibil sa nu ai o perioada mai proasta...si ca sa raspund la intrebarea voastra in mod subiectiv...pot spune k inainte ...rostick poate stie...pariam mai mult cu sufletu..nu cu mintea:))...dar cu timpu am ajuns , sper la o maturitate care sa ma faca sa fiu cat mai obiectiv...si sa urmaresc doar profitu...care in ultima perioada este constant in fiecare luna...

 8. Admin // 12 august 2008 la 20:43  

  stiu sorine:)

  in mod normal profitul ar trebui sa vina luna de luna, bineinteles ca mai sunt exceptii, si noua ni s-a intamplain in iulie, dar in general banii ar trebui sa vina constant.

  degeaba am un profit de 5 lei in 10 ani si spun ca am castigat pe termen lung. o luna este destul de mult pentru ca surprizele si ghinioanele sa fie acoperite de succesele venite in urma analizelor pertinente.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct