PONTURI LIGA1 SAMBATA


BETFORCASH - pariuri sportive

Sistemul under2,5 in Romania: Urziceni - FC Arges sub2,5 (1.50) / miza permanenta de 6-7u pe toate meciurile din acest sistem.

BARBOSA spune: Otelul - CS Otopeni peste 2,5 goluri (1.90) / Mai sus avem o predictie din sistemul under pe Liga1, dar eu ma astept acum la un meci cu goluri multe. Gazdele formeaza o trupa redutabila, reprezinta o echipa inchegata care joaca un fotbal ofensiv si placut ochiului. Acest lucru l-au dovedit si la Medias, unde, chiar daca nu au prestat cel mai bun fotbal, au scos un punct si au inscris 2 goluri. Otopeniul este o echipa mica si a pierdut umilitor acasa la debutul in Liga1, 0-4 cu CFR. Apararea pare a fi un dezastru, jocul defensiv al nou-promovatei fiind extrem de naiv. Antrenorul oaspetilor, sarbul Miodrag Jesici, a spus ca echipa sa nu va sta niciodata cu fundul in poarta si ca va juca fotbal adevarat in aceasta editie de campionat. Daca acest lucru se va intampla, Otopeniul are sanse mari sa inscrie, mai ales ca in compartimentul median si in cel ofensiv echipa de langa aeroport sta foarte bine si nici Otelul nu este specializata in a se apara. In acelasi timp va primi cu siguranta goluri. Galatenii, cum am mai spus, au o forta ofensiva de invidiat iar in fata unei linii de fund atat de fragile ca cea a oaspetilor ar trebui sa isi cam faca de cap. Am putea vedea un 3-1. Pariez 5u si pot castiga 4.5u.

5 comentarii

 1. Anonim // 2 august 2008 la 13:25  

  Multi se asteapta la multe goluri in meciul de la Galati,dar eu zic ca in conditiile actuale e riscant.Cum am mentionat si in analiza de pe forum,Otelul nu are deocamdata acel varf percutant decisiv cum era Jula sezonul trecut,Anca si Pena fiind inca neintegrati in echipa.Ne bazam prea mult pe sclipirile capitanului Para si de aceea evit overul in acest meci,dar sa speram ca vom invinge indiferent de scor.Hai Otelul!

  P.S:Daca are cineva intrebari referitoare la aceasta partida,nu ezitati,voi incerca sa ajut!

 2. Anonim // 2 august 2008 la 17:09  

  Andrei, trebuie sa bateti azi si se poate la diferenta de scor! Eu il stiu bine pe Anca, si daca prinde o zi buna, rupe! Cu apararea nu stiu exact situatia, dar pare mai instabila decat in sezonul trecut...eu vad over'ul...

 3. Admin // 2 august 2008 la 19:32  

  se pare ca para al vostru e mai mult decat suficient pentru victorie ... sa vedem daca si pentru over

 4. Anonim // 2 august 2008 la 20:06  

  A iesit si overul gratie golgheterului actual al campionatului.
  A fost ucis celalalt pronostic pe Liga I de under insa,inca din min.30!

 5. Admin // 2 august 2008 la 23:01  

  acel sistem a mers si merge excelent. a fost a cea zi dezastruoasa din ultima etapa a campionatului trecut cand din 4 underuri pronosticate nu a iesit nici unul. fara acelea stateam bine de tot acum, dar incet incet se va dovedi ca sistemul e foarte bun

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct