SCHIMBARE DE REGULI PE BETFORCASH


BETFORCASH - pariuri sportive

Cand am validat ponturile lui ANDREI de ieri, am vrut sa ii atragem atentia ca a oferit o cota de 1.45, ceea ce contravine regulilor Betforcash, si in consecinta sa anulam pariul respectiv. Ne-am gandit insa mai bine si am decis ca regula "fara cote sub 1.50" este o prostie. Cand am inceput situl nu foloseam sistemul cu unitati si ar fi fost o jignire pentru voi sa va prezentam de exemplu un record de 200 predictii corecte din 250 date, dar noi sa pariem numai pe cote de 1.10. Acum insa totul este la vedere si cifrele vorbesc. Conteaza doar profitul, restul mai putin. Teoretic putem sa pariem numai pe 1.01, daca suntem pe plus totul e excelent. Evident insa nu vom face asta, nu vom abuza de cote mici deoarece acestea trebuie analizate foarte atent, greselile fiind aproape nepermise. Dar, de ce nu, un meci de cota 1.30 ca Acasuso - Simon astazi, care pentru multi a fost "banker", va putea fi pronosticat individual si nu vom mai sta cu teama ca ni-l strica de exemplu Inter. Ca efect secundar al acestei schimbari probabil se vor rari combourile.

Tu ce crezi? Am luat o decizie buna?

5 comentarii

 1. Anonim // 13 septembrie 2008 la 19:22  

  Eu unul, votez "pentru". Personal, am pariat de-a lungul timpului pe multe cote a caror medie la casele de pariuri era sub 1.5. Fiindca nu toti cititorii au conturi la casele de pariuri unde gaseam eu cota cea mai mare care depasea valoarea solicitata, nu era normal sa ofer partidele respective drept ponturi. Este o decizie utila, dupa parerea mea, si cred ca multi vor fi de acord.

 2. Anonim // 13 septembrie 2008 la 21:01  

  E mai bine si mai normal asa!

 3. Anonim // 13 septembrie 2008 la 22:18  

  chiar vi-l strica inter pe simon. si mi-l strica si mie. aiurea

 4. AnD®€¥™ // 14 septembrie 2008 la 11:27  

  Scuzati-ma ca am dat un meci ce avea cota sub 1,5!! Chiar nu am stiut de aceasta regula! Eu fiind mai nou pe blog nu am stiut decat de o singura regula : pontul sa fie dat cu minim 2 ore inaitne de inceperea partidei.

  Daca l-ai anulat nu-i nicio problema, m-as bucura daca au fost oameni care au jucat acele meciuri. Nu ma incalzeste cu nimic faptul ca am eu nush ce banca. Eu vreau ca acest blog sa progreseze si sa atraga cat mai multi oameni. Si asta se poate face numai prin oferirea cititorilor a cat mai multe ponturi corecte.

  Ca sa raspund si intrebarii acestui comentariu, eu cred ca e o regula ce trebuia bagata din momentul in care s-au introdus unitatile.

  Bafta tuturor !

 5. Admin // 14 septembrie 2008 la 16:59  

  frumos si corect spus andrei. si intr`adevar nu era vina ta ci a mea deoarece am uitat sa iti spun. pontul a fost validat.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct