POVESTI ADEVARATE - IN FIECARE VINERI LA 17:00 - EPISODUL 5, "DOM`S STORY"


BETFORCASH - pariuri sportive

"Eram in masina azi-dimineata, veneam inspre casa de la un prieten si mi-a trecut prin cap sa fac un accident sa se termine odata tot. Am pierdut mii de euro azi-noapte, toti de pe carti de credit. Nu am fost om toata dimineata. Au fost ultimii bani, nici macar nu erau ai mei. Am ipotecat a doua oara casa acum ceva vreme. Platesc sute de euro pe luna la tot felul de credite si imprumuturi, toate facute din cauza jocurilor de noroc, toate pierdute la jocurile de noroc. Mananc numai supa si fructe, altceva nu imi mai permit. As fi surprins sa mai am casa in care locuiesc si la anul. Traiesc singur dar am o fiica ce vine pe la mine in fiecare saptamana. Cand ma gandesc la ea intru in pamant de rusine si ma simt vinovat. Mi-am pierdut toate economiile in urma cu vreo 7 ani si mi-am jurat sa nu mai joc niciodata. Dupa 2 ani m-am apucat din nou, dar abia in decembrie 2007 am redevenit cu adevarat dependent. Aveam zeci de mii in conturi - va vine sau nu sa credeti i-am tocat intr-o singura seara. Disperarea de a imi scoate pierderea m`a transformat intr-un animal. Dupa cum v-am spus am ipotecat a doua oara casa, ba am mai luat si un imprumut. S-au dus toti. Nu mai bani pentru a socializa, pentru a ma intalnii cu prietenii. Tot ce mai am este un camarad de suferinta care a pierdut la randul sau toti banii la jocuri de noroc, el e singurul care stie situatia mea. Ultima speranta este Gamblers Anonymus, ma voi duce la intalnire chiar daca voi trai cea mai mare rusine..."

sursa:
http://www.gamblersanonymous.org.uk/

2 comentarii

  1. Souless // 19 septembrie 2008 la 19:59  

    Mai bine un Sunderland (-0.25) decat asta?

  2. Admin // 19 septembrie 2008 la 21:44  

    :) asta`i maine si eu personal nu m`as arunca la acel meci. daca ai analizat insa pariul nu imi permit sa te contrazic deoarece eu nu am facut-o.

    iar rubrica aceasta este una importanta pentru situl nostru, consideram ca ne paote ajuta pe toti sa fim mai atenti si mai disciplinati. in plus, vrem sa credem ca sunt cititori care apreciaza povestile in cauza.

    numai bine souless!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct