BETFORCASH - schimbari de echipa si de strategie pentru performante mai bune.


BETFORCASH - pariuri sportive

Salutare. Asa cum v-am anuntat zilele trecute am operat niste modificari substantiale la nivelul tipsterilor, poate chiar cele mai mari schimbari din punct de vedere al impactului asupra voastra, a cititorilor, din istoria Betforcash.

AZAZEEL si BARBOSA au parasit corabia de bunavoie datorita rezultatelor slabe pe care le-au avut. AZAZEEL ne va mai ajuta din cand in cand cu biletele combo, unde se pricepe de minune, dar el nu va mai fi tispter pe acest site. Avem in chimb 3 colegi noi. ANDREI YANIS pe care il cunoasteti cu totii, el a avut o activitate extraordinara pe forum dovedindu-si calitatile de-a lungul timpului. SORIN, un cititor cu state vechi, poate cel mai fidel vizitator al nostru este si el tipster incepand de astazi. DANY, omul care ne critica nu demult a primit si el sansa de a oferi predictii pe Betforcash. De ce? Deoarece din discutiile avute cu el am realizat ca se pricepe si ca este pasionat. Avem nevoie de orice om de valoare aici. Sa le uram succes baietilor!

De acum inainte toti tipsterii vor posta individual pe prima pagina, nu vor mai fi ponturi la comentarii sau prin alte locuri, publicate ulterior de noi. Am schimbat, iar acest lucru este foarte important, si conceptia Betforcash. Mai exact accentul se va pune pe fiecare tipster in parte si mai putin pe rezultatele colective, asta deoarece nu cred ca va intereseaza neaparat cat profit avem noi toti impreuna. La fel ca pe siturile mari de pariuri din Europa(Betshoot, Bettingadvice) veti intra si veti gasi predictii de la fiecare tipster in parte, voi urmand sa alegeti cine este mai priceput sau mai in forma si cine are argumentele mai solide. In consecinta pot exista cazuri in care oferim ponturi pe acelasi meci, eventual chiar cu rezultate opuse. Repet, voi hotarati ce predictii merita luate in considerare. Pentru a va ajuta, oferindu-va o imagine cat mai corecta a performantelor noastre individuale, in dreapta am implementat o zona in care puteti vedea situatia fiecarui tipster pe luna in curs sub forma de clasament. Astfel puteti sa va decideti mai bine in cine sa aveti incredere. La statisticle generale veti gasi si forma noastra (ponturi castigate la rand, pierdute la rand). Evident acolo veti gasi in continuare si profitul nostru total. Fiti insa cu ochii pe fiecare tipster in parte si pe performantele lor deoarece ei sunt sursa voastra de inspiratie.

Acestea fiind spuse va invit sa ramaneti cu noi si sa aruncati un ochi pe meciurile analizate de ROSTICK si de OCEAN mai jos. Ne auzim.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct