BETFORCASH - pariuri sportive

Gata! Dupa lupte seculare am reusit sa reintregim situl, ajungand la un format si la un design care ne multumesc pentru moment. Sigur, vor mai fi mici schimbari ici-colo insa pentru ceva vreme Betforcash va ramane la forma actuala.

A fost greu, dupa dezastrul de acum o luna cand am pierdut toate datele nu stiam ce o sa facem, mai ales ca nu avem suficiente cunostinte tehnice pentru a ne descurca in astfel de situatii. Nu am vrut sa apelam nici la specialisti in domeniu deoarece am fi pierdut controlul asupra sitului.

Am ajuns la un format zicem noi mult mai accesibil, mai utilizabil si mai folositor, iar aspectul parca da senzatia de profesionalism. Cel putin asta am incercat sa facem. Numarul de predictii creste pe zi ce trece, sunt vizibile si lizibile, noii tipsteri isi fac meseria bine. Acum este mai simplu sa ii urmariti, putand vedea rezultatele lor atat in total cat si pe luna in curs, lucru important pentru a va lamuri cu privire la forma lor, urmand apoi sa decideti cine va inspira incredere si cine nu.

Imbunatatirile la site vor mai veni, avem idei, ne trebuie doar posibilitatile de a le pune in aplicare. In viitor speram sa creem ceva cu adevarat impresionant, ceva care sa se ridice la nivelul marilor pagini de pariuri europene. Deocamdata insa acesta este designul final. Incheiem prin a va promite ca echipa noastra lucreaza zilnic pentru a va satisface pretentiile. Sa ne bucuram impreuna de finalizarea relansarii Betforcash si sa speram ca profitul nu ne va ocoli! Multumim ca ne vizitati!

BETFORCASH

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct