SITURILE DE PARIURI ROMANESTI: CALITATE INEXISTENTA, BATAIE DE JOC EVIDENTA. IN FIECARE LUNI LA 14:00


BETFORCASH - pariuri sportive

"Sunt sigur ca borcea si-a facut iar treaba si dinamo va fi iar ajutata de arbitri,ma astept chiar la inca 1 gol marcat cu mana 'a la zicu' cum s-a intamplat in anii trecuti ." (asta suna a predictie competenta sau a refulare penibila a vreunui fanatic?)
http://www.e-pariuri.ro/?mijloc=PREDICTII&tipsuser=5544&top_luna=200810

"Gazdele sunt un pic neinvinse pe propriul stadion cu o victorie si o remiza, ca ce-au facut in deplasare este problema lor ca nu ma intereseaza, oricum ocupa pozitia a 9 cu 8 puncte si se uita in spate sa vada de'alde La Coruna, Espanyol, Bilbao, Valladolid... ceea ce inseamna ca nu sunt chiar "zdrente", cel putin acum la pornire. Probabil ca concluzia o poate trage si nevasta-mea dar nu risc ca ar fi in stare sa aleaga Gijon... ca suna mai exotic." (ce femeie te-o fi luat pe tine nici nu vreau sa ma gandesc ...)
http://www.e-pariuri.ro/?mijloc=PREDICTII&tipsuser=801&top_luna=200810

Bonus: Rezultate senzationale pentru al doilea cel mai vizitat site de pariuri din Romania care se lauda cu cea mai mare comunitate de pariori(pierzatori) romani. Peste 85 de unitati deficit, iar 75% din tipsteri sunt pe minus. Si MII de oameni le asculta balivernele. Va rugam opriti-va.
www.e-pariuri.ro

1 comentarii

  1. Unknown // 6 octombrie 2008 la 14:15  
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct