BETFORCASH - pariuri sportive

SITURILE DE PARIURI ROMANESTI: CALITATE INEXISTENTA, BATAIE DE JOC EVIDENTA
24 noiembrie

"Pariuri-Online.info este unul dintre putinele siteuri dedicate exclusiv pariorilor in sine. Noi incercam sa va punem la curent cu toate noutatile din domeniul pariurilor online, a bonusurilor si a ofertelor pe care casele de pariuri online le ofera clientilor. De exemplu, pentru a primi un bonus egal cu suma depusa, puteti folosi linkurile din meniul dreapta al site-ului. Fiecare link este personalizat special pentru dvs. astfel incat cu un simplu click sa fiti eligibili pentru bonusurile caselor de pariuri. E bine de stiut ca in unele cazuri, daca nu folositi linkurile de pe acest website nu beneficiati de nici un bonus."

(Ne adunam de pe jos dupa ce ne-am varsat plamanii de ras si ne intrebam ... nu aveti rusine? Voi sunteti dedicati pariorilor in sine cu vrajeala asta ba milogilor?)

dovada: pariuri-online.info


"Reggina inca suferind in joc, ei nefiind capabili sa lege 2 jocuri bune, dovedind de multe ori ca dupa o victorie urmeaza o victorie usturatoare. Veteranii Vieri sau Doni pot face diferenta duminica, deasemena un alt jucator care si-ar putea trece numele pe lista marcatorilor este Cerci, in opinia mea. Cred ca oaspetii se vor impune, insa ma acopar cu DNB, ultimele lor 5 partide incheindu-se la egalitate."

(Bun. Sa o luam pe rand. Zi`ne si nou alea multe ori in care Regina a PIERDUT dupa o victorie. Apoi, din jucatorii aia spusi de tine unul n`a jucat si unul a facut-o 40 de minute. Atalanta de abia a facut 2 egaluri tot sezonul ce tot visezi tu 5 la rand?? A, te referi la intalnirile directe. Pai scrie asa, ca de aia ai maini si creier, probabil ...)

dovada: pariori.ro/pariuri/pronosticuri/4858/reggina--atalanta.htm

1 comentarii

  1. Anonim // 25 noiembrie 2008 la 19:07  

    ce ghiolbani sunt aia primii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct