BETFORCASH - pariuri sportive

SITURILE DE PARIURI ROMANESTI: CALITATE INEXISTENTA, BATAIE DE JOC EVIDENTA
1 decembrie

"Zidan, inlocuitorul lui Valdez in ofensiva a adus etapa trecuta trei puncte importante pentru gazdele de astazi, acestia impunandu-se in Franfkfurt cu 1-0. Valdez este recuperat si va putea juca in meciul de astazi in timp ce Jakub Blaszcykowsky va continua sa evolueze in ofensiva unde a aratat o forma din ce in ce mai buna. Capitanul Borussiei, Kehl, va absenta, locul lui la mijloc fiind luat din nou de Tinga."

(CA-TA-STRO-FA !! Informatiile date de tine sunt absolut penibile, groaznice. Zidan e titular incontestabil si nu a fost niciodata inlocuitorul lui Valdez care este rezerva in general dar NU a fost recuperat pentru acest meci. Jakub "Kuba" NU a continuat sa evolueze in ofensiva deoarece NU era refacut complet, a prins doar cateva minute. Tinga NU ia locul nimanui la mijloc fiind titular meci de meci. Pe aia cu Kehl ai nimerit-o, una din cinci, e bine. Baiatule, dai predictii la un site cu pretentii si iti bat joc de oamenii aia suficient de naivi incat sa ia de-a gata ce spui tu)

dovada: pariori.ro/pariuri/pronosticuri/5023/dortmund--wolfsburg.htm


"Bet365 ofera 100 RON tuturor clientilor noi care se inregistreaza folosind unul dintre linkurile sau bannerele puse la dispozitie de noi! (...) Bwin ofera tuturor clientilor noi care isi deschid un cont folosind bannerele de pe situl nostru un bonus (...) pentru a va deschide un cont va rugam sa urmati linkul de aici"

(milogeala, cerseala, prostitutie, suntem scarbiti total ... da`i clientului calitate si lasa-l pe el sa decida, nu te umili asa, pastreaza-ti demnitatea. Nota: in caz ca nu cunoasteti, linkurile lor nu au nici un fel de oferta speciala, sunt la fel ca oricare altele.)

dovada: tipseri.com

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct