BETFORCASH - pariuri sportive

POVESTI ADEVARATE - "LUKE`S STORY"
23 ianuarie

"Salut, as vrea sa ma descarc si sa va povestesc problema mea. Pariez de la 18 ani. La inceput erau cateva lire pe saptamana dar incet incet am ajuns sa pierd cateva sute dintr-un foc la casinouri online si la pariuri sportive. Ma duceam la banca, scoteam niste bani, ii jucam si daca pierdeam ma duceam sa mai scot iar. Cand castigam, jucam iar pana pierdeam tot si iar ma duceam la banca ... tot asa pana ramaneam in curu` gol si mai aveam ciuciu bani. Am ajuns la 22 de ani si imi dau seama ca mi`a ajuns, trebuie sa ma opresc. Nu mai calc la casele de pariuri de ceva vreme, asta pentru ca m-am auto-interzis acolo. Am ajuns sa downloadez software anti-gambling pe calculator pentru ca altfel nu pot sa ma opresc. Cam ridicol, nu? Am inceput sa merg la sedinte pentru dependentii de gambling si parca ma ajuta un pic. De 3 saptamani sunt "curat" dar inca simt nevoia de a juca. Cand ma gandesc la cati bani am pierdut imi dau seama ca acel mare castig pe care il tot asteptam nu va veni niciodata. Imi dau seama cat de destructiv a fost gamblingul pentru viata mea. Nu merita! Incet incet am ajuns sa mai am niste bani, merg la cumparaturi, lucru pe care inainte nu il faceam niciodata, vroiam sa castig si sa imi iau lucruri "pe gratis" dar niciodata nu reuseam. Am fost norocos ca am primit ajutor de la Gamblers Anonymous si de la apropiati si am ajuns intr-o situatie in care pot spune ca sunt om din nou."

3 comentarii

  1. Anonim // 23 ianuarie 2009 la 22:05  

    Cu toti visam sa mergem la cumparaturi "pe gratis" :D

  2. Anonim // 28 ianuarie 2009 la 13:09  

    E imposibil sa patesti ce a patit gigel asta daca ai o strategie bine pusa la punct (money management ) si te stapanesti emotional - se numeste autocontrol - faci un pact cu tine pe care il citetsi zilnic si nu-l incalci nici daca anunta astia ca pamantul bubuie si murim toti

  3. Admin // 30 ianuarie 2009 la 03:17  

    bineinteles bogdan, tocmai asta trebuie sa constientizam toti. sa fim inteligenti, sa avem o strategie corecta si sa nu o luam pe aratura. de asta si exista aceasta rubrica.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct