BETFORCASH - pariuri sportive

SITURILE DE PARIURI ROMANESTI, O BATAIE DE JOC!
16 februarie

"in cupa jucatorii par mai degraba a se odihni, motivatia lor este departe de cea din campionat. In plus apar jucatori care sunt folositi rar"

(vezi ca tipsterul zice asta, o iei de buna si te arzi. Defapt Manchester joaca cu titularii si e supermotivata dar el va da informatii eronate.)

dovada: pariori.ro/pariuri/pronosticuri/6919/derby--manchester-utd.htmAruncati un ochi aici

(asta-i predictie. istoria orasului, a salii din newport, tabloul, si argumentarea :"Ali Carter e bun, nimeni nu-i pune probleme". plus exprimarea tampita de nici nu stii care-i pariul. bravo ba, tot inainte!)

2 comentarii

  1. Anonim // 17 februarie 2009 la 02:59  

    Concluzia?Oricine poate pune o predictie pe un site cu 10 unitati virtuale pe el pe care nici nu le pariaza,dar nu oricine ofera predictii de calitate dar si pe care le joaca cu adevarat.Cineva care il vezi tot timpul ca mizeaza 10/10 unitati la fiecare predictie e clar ca nu are ce risca deci nici nu baga bani in propriile lui predicti.Si atunci tu cum sa mai ai incredere?:) El pierde unitatile lui virtuale,iar tu daca te-ai luat dupa el, ai pierdut unitati reale.De asta e bine sa judeci un pic predictiile ,nu sa le iei de-a gata.Cel putin eu asa fac.

  2. Admin // 17 februarie 2009 la 03:01  

    si foarte bine faci! exact asa trebuie facut. ai dreptate in totalitate!

    din acest motiv eu consider ca primeaza calitatea continutului, in fiecare predictie scriu tot ce stiu si tot ce prevad. mor cand vad hoti de teapa celor de mai sus.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct