BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Stoke - Liverpool scor corect 0-2 (7.00) / 2 unitati

Gif Banners

Un pariu interesant propus de mine azi,din Premier League.Dupa o pauza de liga,Stoke primeste vizita celor de la Liverpool.Stoke e intr-o situatie foarte grea,antepenultimul loc cu 20 de puncte in tot atatea meciuri.In meciul tur din septembrie,Stoke a plecat cu un punct gratie tacticii ultradefensive,insa cred ca acum le va fi mai greu.Liverpool e lidera si are 3 puncte avans,l-a recuperat pe Torres,este neinvinsa de 11 partide si au castigat chiar si partida de cupa cu 2-0,desi au jucat cu multe rezerve contra lui Preston.
La Stoke vor lipsi azi capitanul Griffin,Fuller si Sidibe.La Liverpool lipseste duo-ul de mijlocasi Alonso-Mascherano,alaturi de Arbeloa.
Echipe probabile: STOKE:Simonsen – Shawcross, Sonko, Abdoulaye Faye, Higginbotham – Delap, Whelan, Amdy Faye, Etherington – Cresswell, Pericard;LIVERPOOL: Reina – Carragher, Skrtel, Hyypia, Aurelio – Benayoun/Kuyt, Lucas, Gerrard, Riera – Keane, Kuyt/Torres.
Liverpool trece o perioada foarte buna,au un moral ridicat si sunt porniti sa castige un titlu dupa foarte mult timp.Stoke va cauta sa se apere din nou,insa acum Benitez stie mai multe.Voi miza doar pe doua scoruri corecte in favoarea "cormoranilor".

Miza: 2 unitati
Eventual profit: 12 unitati
Tipster link/motto: "You'll never walk alone!"

Andrei Pavel Punct