BETFORCASH - pariuri sportive

TIPSTER - avem nevoie de oameni de valoare, priceputi la pariuri sportive care sa dea un plus de calitate sitului. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra trimite un mail la adresa de contact (betforcash_betforcash@yahoo.com) in care sa ne scrii despre activitatea ta in pariurile sportive si cum vezi tu aceasta industrie. Iti vom cere probabil una sau mai multe predictii de test, apoi te vom contacta cu raspunsul, pozitiv sau negativ. Trebuie sa stii ca in acest moment (luna mai 2009) tipsterii lupta pentru premii de 100 euro in bani cash (50-30-20). Totul se poate schimba insa de la luna la luna.

SPECIALIST WEBDESIGN, HTML, XML, JAVA etc. - esti priceput in a crea situri web? Poti colabora cu noi! Suntem dispusi sa demaram impreuna cu tine un proiect care sa ofere sitului nostru o interfata mai placuta, profesionala si sa sporeasca accesibilitatea. Ca sa stii cam despre ce e vorba, poti urma
linkul acesta. Ceva pe modelul asta ne dorim. Daca ai cunostintele necesare pentru a face asa ceva contacteaza-ne la mail`ul de mai sus si te poti alege cu un job.

ADMINISTRATOR FORUM - in curand vom relansa forumul betforcash si avem nevoie de una sau mai multe persoane care sa il tina in spate. Probabil administratorul / administratorii vor primi mana libera 100%, in sensul ca vor putea sa implementeze propriile reclame pe forum, urmand ca, in cazul in care acesta va avea succes, sa poata castiga mai multi sau mai putini bani. Daca esti interesat, scrie-ne la aceeasi adresa de mail specificata mai sus si spune-ne daca ai experienta in aceasta activitate sau de ce crezi tu ca te-ai descurca. Nu te vom contacta imediat cu raspunsul, vei intra in baza noastra de date si in momentul relansarii vom vedea pe cine alegem.

Andrei Pavel Punct