BETFORCASH - pariuri sportive

VAI DE MAMA LOR DE SPECIALISTI
4 mai
Cu ceva timp in urma, mai exact la startul sezonului in NBA, mai scriam pe un forum din cand in cand. Am intalnit tot felul de tampiti, dar unul mi-a atras atentia inca de pe atunci. Era tipster pe mai toate siturile cunoscute, se vedea clar ca se considera un adevarat 'guru'. Exact modelul pariorilor de carton din Romania. Cu un aer de superioritate, la afirmatia mea:

"Atlanta este o superforta si cred ca avem in fata viitoarea semifinalista sau chiar finalista a conferintei de est. Sfertul din playofful anului trecut cu Boston, decis in 7 meciuri, a anuntat lucruri bune iar cine a avut ochi sa vada nu este surprins de felul cum joaca Hawks. Gazdele au un lot foarte echilibrat si consistent, multi jucatori pot face diferenta. Flip Murray, un free agent achizitonat in aceasta vara, se dovedeste a fi un "al 6`lea om" perfect si aduce multe puncte de pe banca. Bibby, Smith, Johnson, Williams ori Horford sunt si ei acolo in teren pentru a produce cosmaruri adversarilor"

mi-a raspuns:

"prietene primele echipe din est vor fi : bos, det, cle, orl, tor, chi si apoi atlanta. sa nu mai vorbim de was ca joaca fara arenas. primele 3 vor bate in 99% din cazuri pe atlanta in 7 meciuri.auzi finalista sau semifinalista...mai uita-te si tu la meciuri si vorbeste dupa aceea.lucru valabil pentru toti ceilalti de isi dau cu parerea dar habar n-au"

Unde este Atlanta acum? In semifinalele conferintei, si daca nu ar fi intalnit Cleveland cred ca sunteti de acord, avea mari sanse sa prinda chiar finala! Pe cat au terminat vulturii sezonul regulat? Pe 4, el spunea pe 7. Bineinteles ca nu ma leg de faptul ca avea alta opinie. Era liber sa o faca iar eu nu dau in cap nimanui dupa ce se dovedeste ca am dreptate. DAR BAAA BAIATULE, cand te crezi mare scula si iti permiti sa vorbesti cu aerul asta de superioritate, pai asigura-te ca nu esti dobitoc si ca ai macar o sansa sa ai dreptate. Altfel pici de prost, nu ca nu ai fi. Mi`ar fi rusine sa vorbesc asa cu cineva, sa ma dau atat de cocos si sa se dovedeasca apoi ca nu am absolut nicio treaba cu fenomenul. Dar deh, tu esti mare tipster si specialist. Tu si cu alti carnati ca tine. Hai sictir.

dovada: e-pariuri.ro/forum/viewthread.php?tid=11743

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct