BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Manchester United - Blackburn 1 handicap 0:1  (1.50) / 8 unitati


Manchester United este obligata sa castige in aceasta seara pe Old Trafford un meci ce se anunta total dezechilibrat. Daca vor sa ramana pe locul 2, "diavolii" trebuie sa bifeze 3 puncte contra unei echipe de mijlocul clasamentului, Blackburn. Rovers au uitat de esecul lamentabil de pe Stanford Bridge din campionat, reusind sa se califice mai departe in Cupa FA in defavoarea echipei de liga inferioara Peterborough(5-2). Jocul lui Blackburn a fost laudat dar testul de azi va fi infinit mai greu. In campionat sunt pe locul 16 si acel 0-5 nu le da mare incredere pentru un nou duel cu "granzii".
United s-a calificat si ea mai departe in cupa, la mijlocul saptamanii, dupa o victorie cu 2-0 la Barnsley, folosind un "11" total diferit. Inca un plus asadar azi pentru campioana en-titre, care are echipa de baza odihnita, spre deosebire de Blackburn, care a folosit multi jucatori cheie si in cupa. Diferenta evidenta de valoare intre cele doua echipe, pana si statisticile indica o victorie categorica a gazdelor de azi. Manchester are un parcurs aproape perfect pe teren propriu, 4 victorii si un egal, in timp ce Blackburn n-a cules niciun punct in deplasarile din sezonul 2009-2010.
United a castigat toate partidele de acasa la limita, unele pe final de meci. Blackburn e afectata de gripa porcina, multi jucatori fiind in prezent raciti,asa ca s-ar putea sa avem surprize la nivel de primul "11".
La capitolul vesti din cele doua "tabere", United e lipsita de aportul lui Neville, Vidic, Giggs, Fletcher, Hargreaves si Park. La oaspeti lipsesc Chimbonda, Roberts si Grella.
Echipe probabile: MANCHESTER: Van der Sar, O'Shea, Evans, Ferdinand, Evra, Nani, Carrick, Anderson, Valencia, Rooney, Berbatov. BLACKBURN: Robinson, Jacobsen, Givet, Nelsen, Samba, Emerton, Pedersen, Nzonzi, Andrews, Dunn, Diouf.
Stari de spirit si raporturi de forta diferite la cele doua echipe ce se infrunta astazi de la 19.30. In consecinta, voi miza azi pe o victorie fara probleme a lui Manchester.


Miza: 8 unitati
Eventual profit: 4 unitati

Andrei Pavel Punct