BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Sunderland - Aston Villa X (3.25) / 4 unitati


Etapa a 17-a din Premier League gazduieste in aceasta seara o confruntare destul de interesanta pe Stadium Of Light. Sunderland primeste vizita lui Aston Villa si deznodamantul e foarte greu de anticipat. Sunderland trece printr-o pasa proasta in ultima vreme, doua infrangeri si un egal cu echipe relativ inferioare(Wigan, Fulham, Portsmouth). Totusi, echipa lui Steve Bruce este redutabila pe teren propriu:5 egaluri, 2 egaluri si o singura infrangere. Daca mentionam victoriile cu Arsenal si Liverpool, ne putem crea o imagine. O echipa a echilibrului pana acum, golaveraj 22-22. "Pisicile negre" sunt acum pe locul 10 cu 21 de puncte, dar campionatul e foarte echilibrat si orice se poate intampla, si cupe europene si griji de retrogradare. Revin dupa suspendari Richardson si Bardsley. Cattermole, Gordon, Ferdinand si Zenden sunt out categoric, in timp ce Jones si Mensah au sanse(mici) sa joace. Sunderland nu are un lot foarte valoros, dar cine i-a observat la lucru a detectat un joc de echipa foarte inchegat si o "insufletire" a jucatorilor in meciurile de pe teren propriu, determinare mai mare. 
Villa vine "pe cai mari" dupa succesul repurtat pe Old Trafford, 0-1 cu Manchester, si va incerca sa profite de aceasta conjunctura de forma si incredere pentru a urca pe podium. Deocamdata sunt pe 4 cu 29 de puncte acumulate. Echipa lui O'Neill arata din ce in mai mult a "world class", fiind singura echipa ce a reusit sa le bata pe United, Liverpool si Chelsea. Sunderland a reusit sa ajunga si in semifinalele Carling Cup, in defavoarea...ghici cui?...lui Sunderland. A fost un succes dupa penaltyuri(3-1), dureros pentru Sunderland care a avut si avantajul terenului propriu. "Villans" sunt echipa mai in forma din aceasta confruntare, dupa statistici: neinvinsi in ultimele 5 partide de campionat, singura echipa ce nu a pierdut pana acum contra celor din prima jumatate a clasamentului. Singurele probleme de lot vin din compartimentul defensiv: Bouma, Warnock si Davies.
Desi cele doua echipe nu primesc/inscriu atat de multe goluri, jucatorii la care ar trebui sa fim atenti in preajma careurilor sunt Darren Bent(Sunderland-10 goluri) si Agbonlahor(Aston Villa-9 goluri).
Cum am spus si mai devreme, Villa porneste azi cu sanse putin mai mari, dar in Premier League terenul propriu conteaza foarte mult si in plus Sunderland nu e o echipa deloc rea.Eu voi miza azi pe faptul ca balanta nu va fi inclinata in niciun sens.Bafta!


Miza: 4 unitati
Eventual profit: 9 unitati

Andrei Pavel Punct