BETFORCASH - pariuri sportive

ROSTICK: Bolton - Arsenal 2 (1.57) / 7 unitati


Al doilea meci asupra caruia mi-am indreptat atentia este Bolton - Arsenal, unde vad un succes lejer al tunarilor si un over clar. Arsenal este intr-o forma exceptionala, cu cinci victorii si doua egaluri in ultimele sapte meciuri si eu chiar cred ca anul acesta poate fi al lor. Dupa succesul lui Chelsea de ieri baietii lui Wenger trebuie sa bata pentru a ramane in trena liderului, mai ales ca dupa aceasta partida urmeaza meciuri infernale pentru tunari impotriva celor mai tari echipe din campionat. Asadar cele trei puncte sunt vitale. Acest obiectiv ar trebui sa fie destul de usor de atins. Bolton este pe locul 18 si nu a aratat in acest sezon ca ar putea pune probleme echipelor de top in timp ce Arsenal s-a distrat cu echipele de profilul lui Bolton. Gazdele sunt o echipa ofensiva, cu o aparare jalnica (una dintre cele mai slabe din Premier League), care joaca intr-un tempo rapid si direct pe poarta. Va fi o partida spectaculoasa, cu un ritm excelent, exact asa cum ii convine lui Arsenal. Mi se pare imposibil ca Bolton sa ii incurce pe tunari chiar cu armele lor. Atacul ultra-rapid si morisca de pase a celor din urma va face ravagii in defensiva firava a gazdelor, de aici rezulta si o posibilitate extrem de mare pentru over. Oaspetii au multe absente insa acest lucru se intampla de 2 ani si Arsenal s-a obisnuit sa joace asa. Revenirea lui Fabregas reprezinta indiscutabil un mare plus pentru ei. Cu o motivatie uriasa, cu o forma excelenta si cu avantajul valoric vizitatorii zic eu nu vor avea probleme astazi. Este un match-up ingrozitor pentru Bolton, gazdele au un stil oarecum asemanator cu Arsenal asa ca nu au cu ce sa surprinda, nu au cum sa castige lupta din punct de vedere tactic si departajarea se va face exclusiv pe forma si calitate. Cred ca tunarii vor da 3-4 goluri, probabil va reusi si Bolton sa inscrie. Cand sunt in forma alb-rosii nu prea stau la discutii. Este cazul acum. Victorie Arsenal pariu principal si over 3,5 pariu secundar. Sa fie cu noroc!

Miza: 7 unitati
Eventual profit: 3.99 unitati

2 comentarii

  1. Anonim // 17 ianuarie 2010 la 08:52  

    sunteti baieti buni voi astia de pe acest site, va urmaresc foarte interesat de cand v-am aflat. bravo, continuati pe aceeasi linie.

  2. Admin // 17 ianuarie 2010 la 09:05  

    mersi frumos! Eu ma bucur ca ne urmaresti si sper sa o faci si in continuare mai ales ca momentan suntem in progres, lucram pentru un site nou si pentru a fi mai buni!

    vom continua pe o linie oblica in sus :D

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct