BETFORCASH - pariuri sportive

AZAZEEL spune: Marseille - Sochaux 1 (1.65) / 8 victorii consecutive acasa pentru Marsilia si 9 din 14 meciuri. Alb albastrii au urcat pe 4 datorita parcursului excelent din ultima vreme, asta dupa ce la startul sezonului erau la retrogradare, asa cum este acum adversara de astazi. E adevarat, Sochaux vine si ea dupa doua succese consecutive in deplasare, insa obtinute conjunctural si norocos impotriva unor adversari de mana a doua. Acum e altceva. Olympique nu concepe sa nu participe si in editia 2008-2009 a Ligii Campionilor, pentru ca banii veniti de acolo o vor ajuta sa redevina o forta europeana. Echipa de pe penultimul loc in clasament nu ar trebui sa fie capabila sa se interpuna in calea visului gazdelor. Merg cu 6unitati si pot castiga 3.9u.

Deocamdata atat, dar vom reveni si cu alte predictii diseara. Iar maine vom fi mai activi. Multumim pentru intelegere, ramaneti cu noi!

1 comentarii

  1. Anonim // 22 martie 2008 la 21:01  

    Bun pronosticul,insa eu zic ca un over e mai bun shi mai bine platit,intrucat Sochaux joaca destul de bine in ultima vreme si are nevoie disperata de puncte.Bafta!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct