BETFORCASH - pariuri sportive

Vezi pe BETFORCASH2 un bilet incredibil al unui parior din Piatra-Neamt de acum 2 ani.

Mai jos - concurs, combo , aplicatii pe sistemul favoritelor in deplasare si Ceahlaul - Poli + UPDATE POPCALIN.

Fiti atenti la comentarii, pentru ca e posibil sa mai apara noi predictii marca POPCALIN.


25 comentarii

  1. Anonim // 4 mai 2008 la 11:08  

    ATP Roma, 4 mai 2008, ora 13:00
    Gael Monfils-Olivier Patience 2, 4.27 la Bwin. Monfils nu mai este jucatorul de anul trecut, care reusea meciuri spectaculoase. L-am urmarit in doua partide in ultima vreme, si, fara sa jignesc, a devenit un adevarat circar! Comenteaza la orice minge pierduta la limita, rupe rachete, se cearta cu arbitrii. Tind sa cred chiar ca buna perioada pe care a traversat-o s-a datorat anabolizantelor! Mai mult decat atat, Monfils nu are rezultate bune pe zgura. Nici adversarul sau de astazi nu este un jucator grozav, pot sa-l cataloghez chiar sub-mediocru, dar ma astept sa fie in stare sa speculeze problemele lui Monfils. Chiar daca acest pont nu va iesi, este de asteptat sa mai pariem impotriva lui Monfils. Este declarat favorit cert in multe partide in care chiar nu are sanse. Acum, merg cu 2u, si pot castiga 6.54u.

    ATP Munchen, 4 mai 2008, ora 16:00
    Fernando Gonzalez-Simone Bolelli 1, 1.53 la Pinnacle. Chilianul tureaza motoarele in fiecare an dupa trecerea primaverii. Asa se intampla si in acest an. Dupa mai multe turnee in care nu s-a descurcat pe masura calitatilor, acum joaca finala turneului de la Munchen. In singura disputa dintre cei doi, Gonzalez s-a impus foarte greu, in 3 seturi, toate jucate pana la tiebreak, insa suprafata de joc a fost mult mai rapida. Acum, datele problemei s-au schimbat cel putin din aceasta privinta. Gonzalez este un maestru al zgurii si al suprafetelor mai putin rapide in general, si a dovedit acest lucru prin meciuri fabuloase in anii trecuti, inregistrand victorii in compania unor jucatori precum Nadal, Blake, Djokovic, Nalbandian, Ferrero, si lista de nume importante poate continua. Italianul nu dispune de calitati iesite din comun, si sunt surprins sa il vad pana in aceasta faza a turneului. Merg cu 7 unitati, si pot castiga 3.71u.

    World Championship Final, 4 mai 2008, ora 17:00
    Ronnie O'Sullivan-Allister Carter 1, -4,5 frames, 1.5 la Paddy Power. O'Sullivan a fost laudat de adversarul sau din semifinale, nimeni altul decat detinatorul celor mai multe recorduri din acest sport, Steven Hendry. In declaratia sa, Hendry a spus ca O'Sullivan joaca snooker-ul perfect la acest turneu! Si a demonstrat-o din plin, prin victoria zdrobitoare asupra scotianului. De partea cealalta, Carter mi-a confirmat asteptarile si mi-a adus un profit bun pana acum, dar performanta aceasta este mai mult decat suficienta pentru el. Mai mult, jucatorii intalniti pana acum nu s-au ridicat la valoarea celor invinsi de catre Roonie. Cu toate acestea, Carter pur si simplu s-a chinuit cu Perry, un jucator care mie personal imi este antipatic, si care nu practica un joc placut spectatorilor, si nici eficient. Ma astept ca Ronnie sa castige la o diferenta mult mai mare decat 5 jocuri, dar nu risc sa folosesc un handicap mai mare. Totusi, in functie de desfasurarea jocului, este foarte posibil sa revin cu ponturi pentru acest pariu in pauzele dintre sesiuni, cand este suficient timp pentru toti pariorii sa observe pontul si sa aiba timp sa-l joace fara probleme. Deocamdata, merg cu 9 unitati, si pot castiga 4.5.

  2. Andrei // 4 mai 2008 la 15:44  

    Salutare.Foarte bune ponturile de azi.Totusi,la Ceahlaul-Poli nu sunt de acord cu miza maxima pe care ati ales-o pentru ca in ciuda faptului ca nu e televizat meciul si ca Timisoara are 4 absente notabile,Ceahlaul mi se pare o echipa foarte,foarte,foarte slaba si nu merita cote de genul 1.3-1.4-1.5.I-am urmarit atent pe nemteni la meciul cu Otelul(am fost la meci),mai ales ca si atunci se zvonea puternic ca e blat si cota galatenilor era mare, si mi se pare ca in echipa lui Hizo fiecare face ce-l taie capul,mai incearca o "floricica" Cristocea,Croitoru(ca si asa sunt doar imprumutati),nu e joc de echipa,axul central de la mijloc e aproape inexistent etc.
    Eu cred ca Timisoara va face un egal sau va pierde la limita cu gol marcat si Iancu nu se va deda la blat.Sa nu uitam ce a zis Dumitru Dragomir:"fiecare loc mai sus in clasament valoreaza vreo 200-300 de mii euro".Iar Poli poate urca cel putin un loc.
    In concluzie,la meciul acesta vad un over cel mai sigur,cota in jur de 2.00 ,intrucat ambele aparari sunt aproape praf,cum o arata si statistica actuala.

  3. Andrei // 4 mai 2008 la 15:59  

    In alta ordine de idei,am o alta sugestie pentru azi,iar cota e in cadere libera.Este vorba de Farul-Otelul,care incepe in mai putin de o ora.Noi(galatenii) suntem foarte motivati pentru partida aceasta,vrem locul de Intertoto.Avem si mai mari sanse dupa ce Vasluiul a pierdut la Urziceni si in cazul unei victorii azi trecem peste ei in clasament.Ion Marin se pare ca va experimenta putin azi si poate(repet poate) va titulariza 2-3 jucatori ce au mai putine meciuri fiinca sunt scapati de griji,insa chiar si daca joaca cu cel mai bun "11" valoric suntem peste ei.
    Otelul are absente notabile(cele vechi:Gado, Sarghi, Brujan, Giurgiu, Szekely), iar "cheia" la noi se numeste Grigoras,care pare sa stie bine ce face de fiecare data cand joaca contra Farului.
    In concluzie,echipa de la malul Dunarii trece printr-un moment bun,istoricul intalnirilor directe este favorabil,faptul ca Farul joaca doar pentru orgoliu(lipsa mizei),Grig ii cunoaste pe constanteni; eu cred ca vom obtine cel putin un egal,deci X2(cota 1.6) cu miza de 7,8/10 este o optiune pentru azi.Bafta!

  4. Anonim // 4 mai 2008 la 16:13  

    andrei, interesant ce ai spus despre farul otelul si cred ca o sa ai dreptate. dar la ceahlaul poli parca nu sunt de acord cu tine, in primul rand ca nu prea ar trebui sa ne uitam in gura lui dragomir si in al doilea rand nu prea cred ca mai poate timisoara sa urce in clasament

  5. Anonim // 4 mai 2008 la 16:14  

    Salut Andrei! In legatura cu Ceahlaul-Poli evit sa ma pronunt, dar despre meciul de la Constanta sunt de acord cu tine. Am pariat si eu x2 acolo, dar pe blog am evitat in ultima vreme sa postez ponturi din fotbal. Sunt binevenite atat argumentarea partidei de la Constanta, cat si punctul tau de vedere asupra partidei Ceahlaul-Poli.
    Iti dorim bafta, si te mai asteptam cu comentarii!

  6. Andrei // 4 mai 2008 la 16:51  

    @dondale

    K nicio problema nu e obligatoriu sa fii de aceeasi parere cu mine;eu am prezentat ceva argumente si o parere personala.i-am vazut de aproape pe nemteni si nu cred in metamorfozari bruste.
    Si Timisoara poate sa urce pe 5 mai ales ca Dinamo are un meci greu azi.
    Oricum eu am mers pe over,celelalte optiuni sunt riscante din punctul meu de vedere,mai ales vazand ca partida ajuns in centrul atentiei,un "open bet" in ultimele zile.Sa ai o duminica profitabila si linistita!

  7. sorin // 4 mai 2008 la 17:20  

    yo am luat otelul de ieri..2 ..la cota de 4..si 2 pauza 2 final..la cota de 7...prea ciudat a scazut cota azi

  8. Admin // 4 mai 2008 la 17:32  

    e 1-0 se pare ca stia ce spuen andrei. sorine sa ramana asa si dai lovitura:D

  9. sorin // 4 mai 2008 la 17:35  

    bn ar fi :)

  10. Admin // 4 mai 2008 la 17:40  

    la pauza e 1-0. nu vad de ce s-ar mai marca, otelul cum bine a zis andrei trage pentru intertoto si nu va risca iar farul nu are pentru ce sa atace.

  11. Anonim // 4 mai 2008 la 17:42  

    asa zic si eu. cota 4.20 la live ca ramane 0-1 cred ca o sa pun si eu putin

  12. Andrei // 4 mai 2008 la 17:57  

    Sorin ai sanse mari sa iasa 2P/2F.Mi-a zis si mie cineva astazi,dar am avut emotii ca vom marca in prima repriza.Sa speram ca se termina asa sau mai dam un gol!

  13. Andrei // 4 mai 2008 la 18:04  

    A inceput Liverpool,ultimul meci de pe teren propriu in sezonul asta.Vad ca Benitez a aliniat cel mai bun "11" pana la urma cu exceptia pustiului Insua.Aici sunt subiectiv bineinteles,dar vad o victorie la un gol diferenta.

  14. sorin // 4 mai 2008 la 18:23  

    ce dobitoc gonzalez asta...aveam 2-0 la seturi

  15. sorin // 4 mai 2008 la 18:23  

    da e bn k e 2-0 pt otelu :d

  16. Anonim // 4 mai 2008 la 18:38  

    bate liverpool

  17. Andrei // 4 mai 2008 la 20:00  

    Dap doua rezultate foarte bune astazi,favoritele mele au castigat:D
    Banuiam ca Liverpool va avea un meci greu in care sa se impuna la limita,dar in repriza a doua daca nu rata Babel asa mult,putea sa fie mai mare diferenta la final.
    Otelul si Liverpool au facut 2 meciuri spectaculoase azi,placute vizionarii;eu sper ca si mult mediatizatul "etern derby" sa fie macar pe atat de bun.Seara buna!

    P.S:A batut si CSU Metal Galati la volei...din nou(2-0 la intalniri)...deci suntem aproape de event :D

  18. sorin // 4 mai 2008 la 23:04  

    DINAMOOOOOOOOOO...forta DINAMO

  19. Anonim // 4 mai 2008 la 23:30  

    DI NA MO !!

  20. Andrei // 4 mai 2008 la 23:46  

    Aoleu au sarit dinamovistii.Parq ati luat titlul...Turcu tot zice ca ei sunt campionii morali,rapidistii la fel...din pacate cred ca nu v-ati dat seama ca trofeul e la Cluj...marii campioni ai moralitatii fotbalistice care spun ca "Tudor a facut CE TREBUIA la Dinamo-Steaua,a arbitrat impecabil"(Muresan)

    Vorba lui Marius Stan...ar trebui sa se reporteze titlul anul asta k prea multe blaturi s-au facut...Bistrita joaca cu echipa a doua,iar Sabau declara senin ca a menajat jucatorii,poate pentru vacanta de vara,sa nu se duca in concediu accidentati ca altfel e inexplicabil!;Timisoara face un mega-blat la Piatra Neamt...jenibil acest campionat!!!

  21. Admin // 4 mai 2008 la 23:52  

    aceeasi parere o am si eu, nimeni nu merita sa ia campionatul. legat de dinamo e oarecum de inteles, e un derby de traditie care aduce bucurii castigatoarei in orice situatie.

  22. sorin // 5 mai 2008 la 00:40  

    sincer daca s-ar anula campionatul nu m-ar deranja deloc...ai dreptate andrei cu blaturile..nici o obiectie..doar k la dinamo-steaua...o victorie face cat un campionat...+satisfactia de a nu lua steaua campionatul :

  23. Anonim // 5 mai 2008 la 09:19  

    am si eu o satisfactie : sa iti dau muie . campionatul vine in ghencea .

  24. sorin // 5 mai 2008 la 14:36  

    asta de sub mn probabil nu a mancat de dimineata...:))frustratii sunteti ma..:))...

  25. Anonim // 5 mai 2008 la 14:52  

    adevarat

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct