BETFORCASH - pariuri sportive

SITURILE DE PARIURI ROMANESTI: CALITATE INEXISTENTA, BATAIE DE JOC EVIDENTA
8 decembrie

Incepem cu evenimentul saptamanii pentru noi in materie de perle: predictiile noastre sunt furate si postate pe situri straine de un fel de tipster, evident roman. Bineinteles ca dobitocul nu stie limbi straine asa ca traducerea ii este asigurata de google translator. De aici rezulta fraze precum urmatoarele: "If they are Ciuca beatings in travel, Wolfsburg is the best team of land from the Bundesliga (...) Gijon is back at the form, incasand four beans (...) guests will leave spaces and people ofensivi hosts so you wait. Germans registered buckets of goals."

("Specialistii" romani sunt la un nivel atat de scazut, sunt atat de adanc ingropati in mocirla incat au ajuns sa faca de ras situri de renume din strainatate. Ba, sunteti atat de penibili incat rade lumea si cu curu de voi. Sunteti o rusine! Nici cu betshoot nu ma mandresc, nu e posibil sa validezi predictii care nu au absolut nici un sens gramatical, scrise intr-un amalgam de limbi si sa le anulezi doar cand iti atrage cineva atentia.)

dovada: betshoot.com/tipster366.html (e posibil ca predictiile in cauza, Wolfsburg-Hannover, Gijon-Atletico, Wolfsburg-Porstmouth si Maccabi-Cibona sa fie sterse de administratori betshoot in cursul zilei)


"Pentru acest meci antrenorul brazilian nu poate conta pe creierul de la mijlocul terenului, Lampard, suspendat ca urmare a eliminarii din meciul cu Bordeaux, o absenta notabila care cred ca-l va forta pe Luis Felipe sa abordeze meciul mult mai ofensiv"

(???? Bai, e Lampard, nu Terry ...)

dovada: pariori.ro/pariuri/pronosticuri/5219/chelsea--cfr.htm

1 comentarii

  1. Anonim // 8 decembrie 2008 la 20:52  

    ciuca beatings =)))))))))))))))

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct