BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Villareal - Osasuna peste 2.5 goluri (1.90) / 7 unitati

Gif Banners

Se anunta un meci incins in aceasta seara pe Madrigal,intre doua echipe in nevoie disperata de puncte.Villareal este pe 5,la doar un punct in spatele Valenciei,insa "galbenii" sunt foarte inconsistenti in ultima vreme,doar 3 victorii in ultimele 10 partide.Insa,Villareal a jucat cu Sevilla,Valencia,Real si Barca.Au incheiat seria mai slaba cu Mallorca,scor 2-0 tot in fata fanilor.Osasuna e pe ultimul loc,dar cu mult "ajutor" si din partea arbitrilor."La omul sarac nici boii nu trag!" Trei infrangeri consecutive si niciun succes in deplasare,cam astea ar fi datele.Totusi,Osasuna a marcat si contra Sevillei,Realului si Barcei.
In tur scorul a fost 1-1,iar in ultimii 4 ani,bilantul lui Villareal pe teren propriu in intalnirile directe este echilibrat(2 victorii,un egal si o infrangere).
La Villareal lipsesc piese importante din aparare,Gonzalo si Godin,precum si varful Nihat.Osasuna lui Camacho nu are absente notabile.
Echipe probabile:
Villarreal: Diego López; Ángel, Fuentes, Cygan, Capdevila; Cazorla, Marcos Senna, Eguren, Ibagaza; Llorente, Rossi.
Osasuna: Roberto; Azpilicueta, Josetxo, Miguel Flaño, Monreal; Vadocz, Nekounam; Juanfran, Ezquerro, Plasil; Pandiani.
De obicei,meciurile "submarinului" pe teren propriu sunt foarte deschise si cred ca sunt sanse sa asistam la multe goluri azi.Rossi si Pandiani sunt in mare forma la cele doua echipe.


Miza: 7 unitati
Eventual profit: 6.3 unitati

Andrei Pavel Punct