BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: WBA - Manchester United scor corect 0-2 (6.00) / 2 unitati

Gif Banners

Manchester United este din nou in fruntea Premiership si este intr-o forma senzationala:5 victorii consecutive,10 meciuri fara infrangere,10 meciuri fara gol primit.Adversara de azi ocupa ultimul loc,dar este la egalitate de puncte cu o serie de echipe,astfel ca ar putea fi pe locul 16 daca n-ar fi avut un golaveraj slab.West Brom se bazeaza din ce in ce mai mult pe meciurile de acasa in ultima vreme,ultimele succese in campionat inregistrandu-se in fata fanilor,3-0 cu Boro,2-1 cu Manchester City si 2-0 cu Tottenham.Astazi vine insa United,o echipa ce a zdrobit-o in tur pe WBA cu 4-0.Totusi,"rosii" nu au o linie foarte buna in deplasare,5-4-2,dar primesc foarte putine goluri.
Probleme mari de lot pentru ambele echipe,glumind putin putem spune ca joaca azi West Brom Res. cu Man. United Res.Iata de ce.La gazde lipsesc Olsson, Meite, Barnett, Martis, Clement, Greening, Miller, Moore, Morrison, Beattie.Din lotul lui Sir Alex Ferguson absenteaza Welbeck, Fabio, Brown, Ferdinand, Evra, Rooney, Park, Anderson, Evans, Hargreaves.
Iata loturile celor doua echipe:WBA: Carson, Hoefkens, Pele, Donk, Zuiverloon, Robinson, Kim, Borja Valero, Filipe Teixeira, Brunt, Koren, Simpson, Bednar, Kiely, Cech, Dorrans, Fortune;UNITED: Van der Sar, Foster, Kuszczak, Neville, Vidic, O'Shea, Chester, Eckersley, Ronaldo, Carrick, Fletcher, Gibson, Possebon, Scholes, Giggs, Cleverley, Berbatov, Tevez, Macheda, Brandy, Petrucci.
West Brom n-a mai obtinut macar un punct cu "diavolii" de peste 6 ani,astfel ca va fi foarte greu pentru trupa lui Mowbray azi.United e mare favorita,insa avand in vedere prudenta din ultima vreme,usoara oboseala si faptul ca Manchester primeste foarte rar gol,ma fac sa aleg putine goluri in meci.

Miza: 2 unitati
Eventual profit: 10 unitati

Andrei Pavel Punct