BETFORCASH - pariuri sportive

POVESTI ADEVARATE - "NEIL`S STORY"
30 ianuarie

"Am un prieten care e dependent de jocuri de noroc. Imi datoreaza cateva mii de euro de o buna bucata de vreme. Am vorbit cu mama lui si cu sora lui despre problema pe care o are dar lucrurile sunt deja extrem de grave. Mi-a zis ca daca ma mai vede vreodata ma omoara. I-a spus fostei lui prietene sa se arunce de pe un pod. Maica-sa a vorbit cu un doctor, dar ce poate sa-i faca un doctor? Tot maica-sa s-a dus si la banca sa ii blocheze conturile dar nu a reusit, i-au spus ca le trebuie permisiunea lui. Mie, dupa ce mi-a spus ca ma omoara, mi-a zis ca nu-mi mai da niciodata niciun ban. Drama e ca eu am mare nevoie de ei. Ma gandesc la judecata. Am si eu conturi la casele de pariuri, mai joc si eu, iar el nu stiu cum mi-a hackuit conturile si mi-a furat toti banii, asta pe langa ce avea deja sa-mi dea. Nici nu stiu ce sa fac, e clar ca a luat-o razna rau de tot, ori chem politia (care oricum nu stiu daca poate sa faca ceva, nu am dovezi), ori il las in nebunia lui ca e prietenul meu. Desi omul asta e departe de cel pe care il stiam si cu care m-am imprietenit. Oricum e grav, sper sa se rezolve cumva."

3 comentarii

  1. Anonim // 31 ianuarie 2009 la 00:27  

    Albert Einstein a dat o definitie superba cuvantului "nebunie" - "Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results."(Nebunia: sa faci acelasi lucru de mai multe ori si sa astepti rezultate diferite.)
    Cam asta fac toti cei care pierd de 10 ori mai mult decat castiga.Repeta aceleasi greseli de fiecare data fara macar sa constientizeze acest lucru.
    Aud tot timpul fraza "N-ai cum sa faci bani din pariuri pentru ca au incercat multi,am incercat si eu si am pierdut tot".Asta au facut : AU INCERCAT - si se mai mira de ce au esuat.
    Cuvantul "a incerca" pentru mine este exact acelasi lucru cu "a esua".
    Cei care au esuat au facut-o pentru ca nu au realizat ca e ceva gresit cu ei.Au cautat problema in exterior in loc sa o caute in ei insasi.Succesul in lumea pariurilor e garantat 50% de informatie,40% de mind set si 10% inspiratie si tupeul de a risca din cand in cand.
    Imi place mult monologul de inceput de la filmul Rounders.Cred ca l-ati vazut.
    "Uite cum stã treaba.

    Dacã nu-ti dai seama cine e fraierul de la masa în prima jumãtate de orã, atunci tu esti fraierul.
    Cei de pe aici îti vor spune...cã joci ca sã-ti duci zilele din asta.
    E ca orice altã slujbã.Nu joci pe noroc. Asta e munca.
    Scopul tãu e sã câstigi un pot mare pe orã si asta e tot.
    Bagi banii când ai cãrþi bune si în rest ai grijã de ei.
    Nu trebuie sã renunti la nimic.
    Asa mi-am achitat jumãtate din taxele de la Facultatea de Drept.
    Un om al munci, ca oricare altul.
    Am învãþat cum sã câstig câte puþin odatã.
    Dar pânã la urmã am învãþat asta...
    Dacã ai prea multã grijã, toatã viaþa vei fi un om al munci."- Rounders

    Deci trebuie sa mai si risti din cand in cand - risc calculat desigur ca doar sunt banii tai la mijloc

    M-am cam lungit dar ca un sfat pentru cei ce citesc acest mesaj si abia s-au apucat de pariuri este sa-si faca un plan si sa aiba obiective clare.Si sa se informeze.Informatia reprezinta putere.Aici gresesc cei care ajun ca cel de mai sus si ca cel din celalalt articol - nu s-a informat ,nu a cautat niciodata ceva mai bun ,nu si-a at seama ca e ceva in neregula cu modul lui de a gandi"
    Inca un lucru : Pariurile nu reprezinta un mod de a te imbogati peste noapte.Necesita rabdare si stapanire de sine.
    O calatorie de o mie de mile incepe cu un singura pas.Succes

  2. Admin // 1 februarie 2009 la 10:44  

    frumos din partea ta bogdane ca ti`ai rapit din timp sa scrii acest comentariu

    sunt de acord cu tine intru totul, impartim aceeasi gandire. poate doar la egalitatea dintre "a incerca" si "a esua" nu sunt de acord fiindca omul cat traieste invata, nu suntem roboti, suntem predispusi greselii si nu putem avea succes din prima de fiecare data. dar am inteles ideea ta si acolo si din nou ai dreptate.

    nu pot decat sa te felicit pentru ca in mod evident esti stapan pe ceea ce faci! sper sa te avem ca cititor cat mai mult timp.

  3. Admin // 1 februarie 2009 la 10:47  

    legat de monologul respectiv il stiu si eu. si e interesant:)!

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct