BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: St.Etienne - Caen 1 (1.85) / 6 unitati

Gif Banners

St.Etienne are o sansa mare de a parasi zona periculoasa din Ligue 1,momentan ocupand locul 17 cu 21 de puncte,cu 3 mai putin decat adversara de azi,Caen."Verzii" vin dupa un 1-1 foarte bun pe Gerland contra lui Lyon.Echipa are un potential mai mare decat ce au aratat pana acum,jucatori de valoare precum Gomis,Matuidi sau Mirallas.Caen a inceput bine campionatul dar a suferit apoi o cadere.Caen nu are individualitati deosebite se bazeaza mult pe jocul de echipa.Sunt un grup compact,25 de goluri marcate si tot atatea primite plus multe egaluri(9).Fara victorie de 6 partide,de la succesul cu 1-0 in fata unei alte echipe cu probleme,Auxerre.Absente destul de multe din ambele tabere:Landrin, Monsoreau, Giglioti, Sauget la gazde; Mazure, Eluchans, N'diaye la oaspeti.
Echipe probabile:ETIENNE: Janot-Varrault, Bayal, Tavlaridis, Dabo-Machado, Matuidi, Payet, Mirallas, Ilan-Gomis. CAEN: Plante-Lemaitre, Sorbon, Leca, Barzola-Promert, Nivet, Seube, Deroin, Ben Khalifah-Savidan.
Caen a invins in tur cu 2-0,dar "sfintii" au un istoric bun in ultimii ani contra lui Caen pe teren propriu.
Cred ca gazdele vor fi foarte montate pentru un rezultat bun contra unei echipe din apropiere si au sanse foarte mari sa invinga azi intrucat sunt superiori valoric si au avantajul publicului.


Miza: 6 unitati
Eventual profit: 5.1 unitati

Andrei Pavel Punct