BETFORCASH - pariuri sportive

POVESTI ADEVARATE - "MARTIN`S STORY"
6 martie

"Am inceput sa pariez inca de la patru sau cinci ani, cand ai mei plecau in delegatii. Bunicul si tatal meu au fost si ei dependenti de jocuri de noroc. La 21 de ani am fost la o prima intalnire a celor cu probleme. Din macate a fost si ultima la care m-am dus iar pariurile au continuat. Pierderile mele sunt urmate mai mereu de reprize dure de bautura. Ultimii 20 de ani mi-au fost acaparati de aceste doua nenorociri, jocurile de noroc si bautura. Am ranit atatia oameni cu problemele mele incat nici nu pot sa-i enumar. Pe langa bani am pierdut doua neveste, familii, o gramada de job-uri, case, defapt cam totul. De atatia ani am luat-o razna, incep sa cred ca deja am probleme psihice, am ajuns sa ma rog pentru o moarte scurta. Maine voi lua parte din nou la o intalnire a dependentilor de jocuri de noroc dupa multi, multi ani. Sper din inima ca de data asta sa inteleg ceva. In adancul sufletului meu stiu sigur ca cealalta optiune este o moarte inceata si dureroasa."

2 comentarii

  1. Anonim // 1 mai 2009 la 02:07  

    nasoale povesti.sunt oameni obsedati de pariuri dar
    povestile voastre sunt exagerate!am pierdut si eu multi bani si multi asa zisi "prieteni", dar cred ca povestile voatre sunt exagerate si cei care sunt dependenti de pariuri se pot trata.si eu am fost dependent si cu ajutorul anumitori factori m-am tratat!bafta tuturor!

  2. Admin // 1 mai 2009 la 02:09  

    povestile sunt preluate de pe un site de specialitate si traduse. oamenii posteaza acolo fara niciun interes, isi spun povestea deci inlin sa cred ca sunt adevarate.

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct