BETFORCASH - pariuri sportive

AND®€¥™: SD Padres at TEX Rangers under 10.5 (1.90) / 8 unitati

Gif Banners

Acest total imi place foarte mult si sper ca rezultatul sa fie la fel de bun ca increderea in el.
Am ales acest under intre doua echipe oarecum diferite per total din punct de vedere ofensiv. SD este cea mai slaba echipa din MLB la acest capitol, cu doar 277 runs (cele mai putine din lin liga), cel mai slab batting average .235, 3.85 runs/game si 7.9 hits/game. Nu este ceva nou pentru aceasta echipa, avand in vedere ca ei s-au bazat in mare parte pe pitcheri lasand ofensiva in mare parte pe umerii lui Adrian Gonzalez. Insa in ultima vreme chiar si el a obosit ("One problem for the Padres is that opponents continue to pitch carefully to cleanup hitter Adrian Gonzalez, who was 0 for 2 with two walks Friday. Gonzalez is hitting .219 with two homers and four RBIs over his last 20 games, with 25 walks in that span. He has 61 walks to lead the majors") principalul om devenind Gwynn, un om ce a inceput sezonul ca rezerva, dar care pare sa fie un mic salvator pt ofensiva lui SD dupa ce a fost introdus in lineup acum o luna, avand un AVG de .327, dar care impotriva stangacilor (cum este Holland, pitcherul celor de la TEX) are usoare probleme. TEX, in schimb, este o formatie care la inceput de sezon a impresionat prin forta ofensiva de care dadea dovada, ajutand in acest fel si pitcherii lor care nu sunt prea buni. La un moment dat insa, parca ceva s-a rupt in ofensiva lor si au decazut mult, lovind foarte slab si implicit inscriind tot mai putin. Insa, in ultimele 2 meciuri ei au reusit sa faca iar meciuri spectaculoase in ofensiva, tot dintr-o data, la fel cum uitasera sa faca acest lucru. Iata si statistica ce vorbeste de la sine despre aceasta revenire: "David Murphy and Hank Blalock homered and Elvis Andrus added four hits Friday as Texas built a 10-1 lead after four innings. Blalock went 2 for 4 to snap out of a 3-for-21 slide while Andrus had been 4 for 28 in his previous 11 games before Friday.Rangers first baseman Chris Davis is 5 for 8 in the last two games with four runs scored after enduring a 2-for-23 slump".
Acum sa facem o mica analiza si a pitcherilor: pt SD va arunca Correia, un pitcher de valoare medie, care a inceput slab sezonul, dar revenindu-si in ultima perioada si avand o evolutie foarte buna (Kevin Correia ("4-5, 4.26 ERA), however, has pitched very well for San Diego over his last four outings, going 3-1 with a 2.03 ERA"). El a ramas cam pitcherul de baza al celor de la SD in acesta perioada dupa pe Young si Peavy sunt pe disabled list, si asta il poate ambitiona si mai mult in a arata ca poate fi un pitcher de viitor. In schimb, ar putea sa puna si presiune pe el si sa cedeze. Insa nu cred ca poate da cu piciorul acestei sanse de afirmare.
De partea celalalta, TEX va incepe cu Holland ca pitcher de start, un pitcher aflat la primul sezon in MLB, cu un start mai slab dar cu evolutii din ce in ce mai bune, dovada fiind si ultimul meci in care a aruncat, cel cu SF, in care a permis doar un singur run (si asta din HR), 4 hits, 5 SO, 1 BB in 7 INN. Cred ca si in aceasta seara o sa fie tot in jurul acestor cifre avand in vedere ce ofensiva are in fata.
Sper ca precedentele doua meciuri pt TEX sa fi fost de ajuns pt un imbold in ofensiva si astazi sa faca un meci mai normal, cu putine run-uri.
Sa ne auzim castigatori !

Miza: 8 unitati
Eventual profit: 7.2 unitati

Andrei Pavel Punct