BETFORCASH - pariuri sportive

ARES: Lituania - Romania 2 la handicap asiatic 0-0 (1.60) / 7 unitati

Gif Banners

Am cautat un pic pana sa gasesc acest timp de pariu. Pentru a explica practic merg pe victoria romanilor si, in caz de egalitate, toata suma se returneaza. Este foarte greu sa sustin acest pariu din punct de vedere statistic, doarece pana acum lituatinieii ne sunt superiori cam din toate punctele de vedere si cel mai important au acea victorie cu 3-0 de la Bucuresti.
Dar eu spus ca se vor schimba lucrurile. In primul rand avem un nou selectioner (nu cred in povesti de genul Razvan Lucescu salvatore della patria dar oricum era nevoie de un suflu nou), jucatori noi la echipa nationala. Selectia s-a facut de o maniera mult mai obiectiva fiind chemati jucatori in forma (desi am si o obiectie cu privire la Varga dar oricum...) si nu doar nume recomendate de impresari. Sunt si doua absente importante la Romania: Mutu si Lobont. In aceste conditii este greu de spus cum va arata primul 11 al nationalei noastre. Tiberiu Ghioane ar putea fi asul din maneca selectionerului, consistenta jocului sau la mijlocul terenului putand da ritm jucatorilor nostri. Despre Lituania nu sunt foarte multe lucruri de spus. Este o echipa organizata, fara mari vedete dar cu un joc colectiv bun. Antrenorul Cruceiro este, probabil, cel mai important punct forte al acestei echipe care a reusit sa adune 9 puncte din 5 meciuri. Gazdele de astazi au marcat 6 goluri in 6 meciuri (3 cu Romania, 2 cu Austria si unul cu Insulele Feroe) primind 5. Eu personal vad astazi un meci cu putine goluri, lituanienii nu cred ca vor risca foarte mult. Multe vor depinde si de ce se intampla in vestiarul Romaniei inainte de meci si cum va reusi noul selectioner sa se impuna in fata jucatorilor. Ca ultim argument mai rau de
cat a jucat Romania cu Austria nu cred ca se poate deci nu putem tinde decat spre mai bine. Am incredere ca nu vom pierde in Lituania si, cu putin noroc, vom obtine cele 3 puncte.
Miza: 7 unitati
Eventual profit: 4.2 unitati

Andrei Pavel Punct