BETFORCASH - pariuri sportive

Incepand cu data de 2 martie, va puteti inscrie aici la concursul BETFORCASH care va incepe in data de 6 martie si se va incheia pe 31 martie. Cum? Trebuie sa aveti un cont google (pentru a putea scrie la comentarii ca utilizator inregistrat astfel ca sa nu se dea cineva drept dumneavoastra la sfarsit daca veti castiga - cel mai simplu faceti un cont la gmail.com) si sa lasati aici un comentariu spunand ca vreti sa participati. NEAPARAT scrieti si adresa de mail. Inscrierile sunt deschise pana pe 8 martie. Comentariile voastre vor fi sterse pentru a nu va ramane publica adresa de e-mail insa vor ramane in arhiva betforcash (nu ne vom folosi de ele pentru spam sau in scop promotional - doar pt. concurs). Stati fara grija, odata ce sunt sterse comentariile inseamna ca sunteti inscrisi, cei care nu s-au inscris bine vor fi atentionati.

nota: Cel mai simplu sa vedeti daca v-ati inscris bine este ca atunci cand va este sters comentariul de aici trebuie sa fiti trecuti in clasamentul concursului. Daca nu sunteti, n`a fost ok. Daca nu sunteti trecuti in clasament dar comentariul de aici inca nu a fost sters inseamna ca nu am apucat noi sa verificam.

2 comentarii

  1. Admin // 30 iunie 2009 la 22:27  

    va reamintesc, selectati jos comentati ca: cont google si autentificati-va, bineinteles lasati si mailul. va dati seama daca v-at inscris bine incercand sa dati click pe nume (de exemplu cum se poate la mine da click pe "Admin") daca merge e ok, daca nu nu.

    si nu uitati, am spus ca va sterg mailurile odata ce v-am trecut in clasament, asta nu inseamna ca nu sunteti inscrisi. e pentru ca sa nu va ia lumea adresele sa va trimita mesaje nesolicitate. deci cand va dispare mesajul de aici, nicio problema, daca nu va anunt eu inseamna ca totul e ok

  2. Unknown // 4 martie 2010 la 17:33  

    picatura18@gmail.com

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct