BETFORCASH - pariuri sportive

Aceasta rubrica e destinata pariurilor care trebuie evitate. Zilnic sau de fiecare data cand este cazul tipsterii BFC prezinta mai jos ce NU trebuie jucat si de ce. Si voi puteti face asta la comentarii.

2-3 iulie
Sunt partial de acord cu Dim4ik in ceea ce priveste meciul Serenei Williams. Nu spun neaparat ca Dementieva va castiga dar dupa parerea mea e un meci de maxim 60-40 % sanse in favoarea americancei si ar fi o tampenie sa pariem pe o cota de 1.15. Chiar si pentru un combo, meciul nu e bun, cred ca va fi cel putin echilibrat.

De asemenea, deja vad o mare capcana vineri, MARE atentie la meciul Black/Huber - Williams/Williams, n`as paria nici mort pe surorile americane la o asemenea cota, puteti citi mai multe despre acest meci intr-o predictie pe care o voi scrie diseara.

Ca de obicei astept si opinile voastre la rubrica 'Teren Minat' dar sa fie strict pe subiectul acestei rubrici (ce trebuie evitat) nu alte comentarii. ROSTICK

2 comentarii

  1. Daniel // 18 iunie 2009 la 21:41  

    1)As spune ca trebuie evitate pariurile Live, adica nu 100 % dar totusi. Pentru ca cind pariem live putem paria "pe emotii".

    2)Trebuie sa pariem pe sporturi care cunoastem. De exemplu no poti paria pe volleyball daca niciodata n-ai vazut echipele care joaca. Trebuie sa nu ne grabim si sa ne bazam pe jocul adversarilor, mai putin pe satistica.

  2. Anonim // 15 octombrie 2009 la 22:34  

    Pariurile live aduc bani frumosi:)
    Destui pentru niste meditatii de gramatica;))

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct