BETFORCASH - pariuri sportive

O sa incerc sa fiu cat mai scurt si concis pentru ca zilele astea sunt lucruri importante de facut la site si nu are rost sa pierd timpul cu o explicatie tardiva. Insa o meritati din plin, mai ales ca, veti vedea, a fost exclusiv vina mea.

Ce s-a intamplat defapt? In data de 4 iulie 2008 am achizitionat domeniul betforcash.ro pe un an de zile si nu pe viata asa cum ar fi fost normal. Nu mai stiu de ce, probabil am vrut sa economisesc niste bani, gandindu-ma ca nu are rost sa dau 20-30 euro in plus, ca ii voi da mai incolo daca merge treaba. A fost o tampenie de la inceput si pe masura ce timpul a trecut am uitat complet, am crezut ca am cumparat domeniul pe viata si m`am trezit ca a expirat.

Ei bine, din momentul in care a expirat domeniul a intrat intr-un fel de perioada de asteptare imposibil de determinat (nu stiu de ce dar asa mi s-a spus in mod repetat, ca este absolut imposibil de determinat). Am incercat totul dar nu am avut ce sa fac asa ca a trebuit sa astept si voi impreuna cu mine. Am stat ca boul pana ieri si m-am uitat in oglinda cat de prost sunt. Dupa fix trei luni (se pare ca aceasta era de fapt perioada 'nedeterminata' dar e greu sa te pui cu serviciile pentru clienti din Romania) domeniul a iesit din perioada de asteptare si a redevenit liber iar eu l-am cumparat in secunda doi.

De ce nu am zis asta de la inceput? Sau de ce nu am informat macar pe toata lumea ca ne-am semimutat pe betforcash.blogspot.com (in aceste trei luni am activat la aceasta adresa, o predictie - doua pe saptamana, discutii pe chat, etc.)? Oricat de mult va respect pe toti sau hai, pe 'foarte marea' majoritate dintre voi, chiar si pe multi dintre contestatari, sper ca intelegeti faptul ca nu pot sa am incredere deplina in nimeni (desi pana la urma am avut totusi in cateva persoane). Mi-as dori sa nu se simta nimeni lezat si sa intelegeti ca a fost o situatie delicata pentru mine pe care am gestionat-o asa cum am crezut de cuviinta. Daca va indrumam pe toti catre betforcash.blogspot.com era suficient ca o singura persoana sa se prinda ce s-a intamplat si puteam sa ma trezesc in orice moment ca betforcash.ro va fi cumparat de catre altcineva ceea ce, pentru mine si pentru betforcash, ar fi fost o nenorocire.

Cam asta a fost. Am facut o greseala care ne-a dat mult in spate si mi-o asum. Va dati seama ca eu am platit cel mai mult pentru ea dar stiu bine ca ne citesc oameni de buna credinta care gaseau in noi un ajutor, nu neaparat prin predictiile betforcash dar si prin discutiile cu ceilalti vizitatori. Imi cer scuze si voi incerca sa ma revansez. Mai jos vedeti planurile noastre pe termen scurt, daca am omis ceva de interes intrebati-ne la comentarii.

Ce se va intampla in viitorul apropiat?
joi si vineri - reparam linkuri stricate, updatam recordurile, promotiile caselor de pariuri, mai dau eu 1-2 predictii etc.
sambata 10 octombrie - BETFORCASH REVINE OFICIAL

sambata si/sau duminica - apar 2 articole zic eu foarte misto
1 noiembrie - reincepe concursul BWIN care se va desfasura cel putin si in decembrie
1 noiembrie - reincep si premiile pt tipsteri
pana la sf. anului - garantez 100% ca vom avea forum.

ROSTICK

0 comentarii

Trimiteți un comentariu

Andrei Pavel Punct