BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Brommapojkarna - Goteborg 2 (1.60) / 8 unitati


Final de campionat in Suedia si lupta la titlu este foarte incinsa.Cu 3 etape inainte de final, AIK Stockholm ocupa primul loc, fiind "vanati" insa de IFK Goteborg si Elfsborg, la 1 respectiv 4 puncte departare.
Astazi, una din cele mai titrate echipe suedeze de fotbal, Goteborg, se deplaseaza pe terenul unei nou-promovate care e aproape sigur scapata de la retrogradare.Brommapojkarna are un nume imposibil dar si o misiune imposibila dupa parerea mea astazi. Meciul are o mare incarcatura, un "grand" are nevoie de 3 puncte azi si gazdele vor fi contra vantului din multe puncte de vedere(sunt sigur ca nu mai e nevoie sa detaliez). Gazdele au un parcurs pe teren propriu simetric cu cel al lui IFK in deplasare:5 victorii, 3 egaluri si 6 infrangeri. Diferente la nivel valoric in meciul de azi, dar si motivational. Cum spuneam si mai devreme, Brommapojkarna are 7 puncte avans fata de locul 14(loc de play-off) si 8 fata de primul loc retrogradabil(15).
Un potential pericol pentru pont este faptul ca nu cunosc prea multe detalii despre cele doua echipe, fotbalul suedez de club fiind intr-un regres evident si de aici lipsa de mediatizare. Insa privind pe lotul actual, distingem cateva nume cunoscute la Goteborg precum K.Svensson, Turunen, Hysen, Selakovic.
Un meci vital pentru oaspeti astazi, care au 2 victorii consecutive la limita, cu Malmo si GAIS.Chiar daca sunt unele semne de intrebare legate de un succes al lui Goteborg azi, cum ar fi rezultatele lor in deplasari si ultimul succes al nou-promovatei, 3-0 cu Orebro, cred ca lupta stransa la titlu intre AIK si IFK va continua si dupa aceasta etapa. In tur, Goteborg s-a impus clar cu 4-0.


Miza: 8 unitati
Eventual profit: 4.8 unitati

Andrei Pavel Punct