BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Nice - Lyon 2 (1.65) / 8 unitati


Nice are o misiune foarte grea in aceasta seara intrucat primeste vizita celei mai titrate echipe din Franta, Lyon. Daca sezonul trecut a terminat pe locul 9, acum Nice e pe penultimul loc cu 8 puncte acumulate in 9 etape. Se bazeaza aproape exclusiv in ultima vreme pe sclipirile lui Loic Remy, un talent ajuns si in nationala Frantei. Gurile rele spun ca problemele acestei echipe vin de la antrenor, unul lipsit de experienta. Didier Olle-Nicolle a fost numit in aceasta vara, venind de la Clermont, si echipa nu pare a raspunde inca pozitiv sub efectul acestei mutari. Odata primea foarte greu goluri, acum Nice are cea mai slaba aparare, cu 20 de goluri primite. Etapa trecuta au pierdut clar in deplasare contra unei echipe de nivel apropiat, Lorient(1-4). 
Desi Lyon a acuzat ghinionul cu multele accidentari pe acest inceput de sezon, iata ca "leii" sunt pe primul loc in Ligue 1 si vin dupa un succes de prestigiu pe Anfield cu Liverpool(2-1). Victoria din Champions League a venit cu atat mai nescontata cu cat elevii lui Claude Puel jucasera modest cu 3 zile in urma contra lui Sochaux(0-2).
OL nu se va putea baza azi pe Lloris, Boumsong, Bodmer si Faure.Gazdele de azi sunt lipsite de aportul mijlocasului Emerse Fae.
Echipe probabile:NICE: Ospina; Diakite, Apam, Cid, Paisley; Echouafni, Sable, Hellebuyck; Ben Saada, Remy, Mounier. LYON: Vercoutre; Clerc, Cris, Toulalan, Cissokho; Pjanic, Gonalons, Kallstrom; Govou, Gomis, Lisandro. 
Nice e intr-o forma foarte proasta in acest moment si mi-e foarte greu sa cred ca revenirea va veni in meciul cu cea mai valoroasa si mai in forma echipa din Ligue 1. La limita sau lejer, Lyon e obligata pur si simplu sa castige aceasta partida.


Miza: 8 unitati
Eventual profit: 5.2 unitati

Andrei Pavel Punct