BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Rio Ave - Sporting Braga 2 (1.85) / 7 unitati


Dupa 7 etape scurse in Portugalia, avem parte de un lider surpriza. Sporting Braga a reusit numai victorii pe linie si se afla deasupra "granzilor" Benfica, Porto si Sporting. Braga a amenintat si in sezoanele trecute suprematia celor trei echipe amintite mai sus, dar investitiile acestora nu au fost niciodata la un nivel inalt.Chiar si asa, sezonul trecut au ajuns in ultimii 16 din Cupa UEFA. Acum, cu multa determinare si putin noroc(castigand multe meciuri pe final), au repurtat doua victorii de rasunet cu Porto pe teren propriu(1-0) si cu Sporting in deplasare(2-1). Braga i-a transferat sezonul acesta pe Hugo Viana si Adriano Louzada, dar i-a pierdut pe Cesar Peixoto si Linz.
Astazi, liderul la zi se deplaseaza la Rio Ave, o echipa modesta ce are ca obiectiv evitarea retrogradarii. Rio Ave a inceput si ea binisor campionatul si au fost neinvinsi, pana la esecul de pe terenul lui Naval, 2-3 in etapa trecuta. N-au primit gol pe teren propriu, dar meciurile tari abia acum incep pentru Ave, intrucat n-au jucat niciun meci cu vreo echipa cu pretentii la cupe europene.
Braga joaca cu un moral excelent si nu cred ca se vor impiedica astazi de Rio Ave. E putin riscant sa mizezi pe a opta victorie consecutiva in campionatul Portugaliei a unei echipe ce nu e de super clasa, dar avand in vedere circumstantele cota e foarta buna si nu vreau sa o ratez.Bafta!


Miza: 7 unitati
Eventual profit: 5.95 unitati

Andrei Pavel Punct