BETFORCASH - pariuri sportive

ANDREI YANIS: Trabzonspor - Kayserispor ambele sa marcheze (1.90) / 7 unitati


Dupa ce ne-am "lovit" puternic, cu efecte dezastruoase pentru fotbalul romanesc, de sportul rege din Turcia in cursul zilei de ieri, cand Galata si Fener au aratat un fotbal mai bun, imi indrept atentia catre singurul meci de prima liga ce se joaca azi.
Trabzonspor si Kayserispor se infrunta intr-o partida echilibrata pe terenul celei dintai.Trabzon este a patra echipa mare din campionatul Turciei ca notorietate, dar faptic a terminat inaintea lui Fener sezonul trecut(pe 3). Acum, Trabzon e pe 9 din tot atatea etape. Adversara de azi e mult mai bine clasata, locul 4 cu 18 puncte si un meci mai putin disputat. Kaisery a investit destul de mult sezonul acesta si vrea un loc de cupa europeana. Au reusit sa atraga jucatori de valoare din Europa precum A.Makukula si J.Troisi. Cel mai notabil rezultat din acest sezon al lui Kayseri este victoria la limita pe terenul lui Besiktas(1-0). Oaspetii de azi sunt in forma foarte buna, fiind neinvinsi de 5 partide si au potentialul sa obtina un rezultat foarte bun azi. De cealalta parte, Trabzon nu a mai invins de 4 partide si este data favorita azi doar datorita renumelui si a publicului senzational.
Echipe probabile:TRABZON: Onur, Tayfun, Song, Egemen, Cale, Serkan, Colman, Ceyhun, Gabric, Engin/Cangele, Gokhan Unal.
KAYSERI: Souleymanou, Ali Turan, Aydin, Serdar, Hakan Aslantas, Mehmet Eren, Merter, Saidou , Furkan, Troisi, Makukula.
Eu cred ca va fi o partida mai echilibrata decat o arata cotele, chiar eu vad un mic plus pentru Kayseri.In aceste conditii si uitandu-ma putin si pe statistici si intalniri directe, mizez pe o partida cu multe goluri in care ambele sa marcheze.Bafta si inspiratie! 


Miza: 7 unitati
Eventual profit: 6.3 unitati

Andrei Pavel Punct